Az amerikai nagykövet cáfolta, hogy Washington beutazási tilalmat fontolna Mészáros Lőrinc ellen

David Cornstein szerint az Amerikai Egyesült Államok nem fenyeget embereket szankciókkal.

2019. május 15. 19:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mészáros Lőrinc is koccintott a Zalaegerszeg feljutására Pedig papíron nem is övé a focicsapat.

Valamit gyorsan tisztázzunk, nehogy összekeveredjen a fejekben, van Washington (ami jó) és New York (ami rossz) A hiperaktív Szijjártó Péter túl gyors tempót diktál a Fidesz-szavazóknak.
Hír: Milliomosokká tehetné az EU egyik legszegényebb településének lakóit Mészáros Lőrinc Ha szétosztaná vagyonát a nemzet gázszerelője, a második leggazdagabb magyar, akkor minden egyes farkaslyuki lakos 170 millió forinttal gazdagodhatna - számolta ki Ujhelyi István, aki a magukat az EU...
Az amerikai külpolitika lehetséges fordulatáról I. Ám minél legbonyolultabb a globális környezetünk, annál inkább van szükség arra, hogy Washington világosan fogalmazza meg elsődleges külpolitikai érdekeit.
Mészáros Lőrinc cégbirodalma hirtelen tovább hízott Mészáros Lőrinc jellemzően valamelyik érdekeltéségben álló társaság alá szokta betolni az újonnan felvásárolt cégeket, éppen ezért is volt némileg meglepetés, amikor pár hónappal ezelőtt az egykori Si...
Washington Post: Orbánnak semmi keresnivalója Trumpnál A lap véleménycikke szerint a magyar miniszterelnök kiemelkedik a demokráciaellenes politikusok sorából.

Nem bírta ki az esőt a focipálya, amit Mészáros Lőrinc veje 1,1 milliárdért újított fel Az első ütem áprilisra valósult meg, épp csak játszani nem lehet a frissen átadott pályákon.
Szerdán már a harmadik tendert nyeri Mészáros Lőrinc 4iG-je Múlt héten egy, most szerdán még három, a legutóbbi 4 milliárd forintos.
Megmentőként érkezett Mészáros embere, de csak a baj lett több 2017-ben teljesen váratlanul azzal a céllal bukkant fel Mészáros Lőrinc ügyvédje a Postás Sportegyesületnél, hogy a régóta húzódó problémákat megoldja. Pedig már mentőövet jelentő kormányhatározat is ...
Washington aggódik az emberi jogok megsértése miatt Észak-Koreában Sszázezer ember senyved politikai büntetőtáborokban írta az amerikai külügy.
Lavrov: Washington mondjon le Maduro megdöntéséről Az Egyesült Államok és támogatói mondjanak le Nicolás Maduro venezuelai elnök erőszakos megdöntéséről - sürgette Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, amikor vasárnap Moszkvában fogadta venezuelai...
Hol a pénz? #11 Túlnőtte magát a Mészáros-birodalom? A Hol a Pénz? legújabb adásában azt mutatjuk be, hogy lett Mészáros Lőrinc neve fizetőeszköz és hogy milyen egyedülálló módon működik a körülötte kialakult cégbirodalom.