Az amerikai nagykövet cáfolta, hogy Washington beutazási tilalmat fontolna Mészáros Lőrinc ellen

David Cornstein szerint az Amerikai Egyesült Államok nem fenyeget embereket szankciókkal.

2019. május 15. 19:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Washington elismeri Mexikó bevándorlás megfékezésére tett lépéseit Mexikó vállalta, hogy jelentősen csökkenti a Közép-Amerikából érkező bevándorlási hullámot.

Az FK Csíkszereda csapatát is Mészáros Lőrinc öltözteti 2Rule for the win.
Űrhajóvá változott a Washington-emlékmű, és kegyetlen jól néz ki fotók Méltón, és igazán rendhagyó módon emlékeznek a holdra szállás 50. évfordulójára az Egyesült Államokban.
Űrrakéta lett a Washington-emlékműből
Mészáros Lőrincé lett a legnagyobb magyarországi földgázelosztó fele Mészáros Lőrinc Opus alapkezelőjéé lett a Tigáz fele.
Mészáros Lőrinc jobbkeze behúzott egy 1,9 milliárdos tendert Plusz áfa.

Megkezdődött Trump migránsvadászata, de a nagyvárosok keresztbe tesznek az elnöknek Tíz helyszínen kezdődött meg az illegális bevándorlók begyűjtése: Los Angeles, New York és Washington DC polgármesterei nem segítenek a razziában. (Külföld)
Hiába tiltakozik az USA, az oroszok újabb fegyvereket szállítottak Törökországnak Fokozódik a feszültség a NATO két legnagyobb hadereje között, Washington akár szankciókat is kivethet.
Kitart a digitális adó mellett Francia­ország Washington megpróbált nyomást gyakorolni az országra, de nem járt sikerrel. Büntetővámok bevezetését fontolgatják.
Így néz ki most Mészáros Lőrinc tulajdoni hányada a tőzsdei Opus NyRt-ben Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a BÉT hivatalos oldalán közzétette, hogy a Társaság és a KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2019. április hó 08....
Megúszta az alkotmánysértés vádját Trump Egy szövetségi fellebbviteli bíróság szerdán elutasította azt a Donald Trump elleni perkeresetet, amelyben alkotmánysértéssel vádolták meg az elnököt. A keresetet Maryland állam és Washington...
Index: Részben Mészároséké lehet Magyarország legnagyobb gázelosztója Hivatalosan még nem erősítették meg, de az Index szerint mégis szinte biztosra vehető, hogy Mészáros Lőrinc és a MET Holding a jövőben közösen birtokolja és működteti a Tigáz Zrt-t.