Pancserügynökség

Avagy Marky Mark és Kész Zotya Kalandjai a Zállamokban. (Az alábbi gondolatmenet természetesen pusztán feltételezéseken alapul, és csak a történet koherenciája kedvéért feltételezzük, hogy főhősei ilyesfajta tevékenységet végeztek mint az a történetben elrejtett finom iróniából ki fog derülni, ehhez nincsenek a szükséges képességek birtokában.

2019. május 15. 18:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Tippek a reggeli székletért A székrekedés rendkívül kellemetlen tud lenni, ám mielőtt még gyógyszerrel orvosolnánk porblémát, érdemes lehet néhány természetes praktikát kipróbálni. ...
Kevesebb nőt zaklatnak a munkahelyén A szexuális erőszak és zaklatás ellen küzdő MeToo-mozgalom hatására javult a nők helyzete a munkahelyeken, ugyanis kevesebb szexuális zaklatásnak vannak kitéve, mint korábban - állapították meg a Coloradói Egyetem kutatói. ...
Markos György: Soha többé nem állok színpadra A legendás humorista 73. születésnapján beszélt arról, hogy eldöntötte: befejezi pályafutását. Nehezen szánta rá magát, végül édesapja, a néhai Alfonzó egykori tanácsa győzte meg.
A gyászoló család döbbenetes állítása: Öngyilkosságnak álcázták Sarolta megölését A nyomozás szerint saját életét oltotta ki a 22 éves debreceni nő, családja azonban biztos abban, hogy megölték. Azt is sejtik, ki a gyilkosa.
Több embert érint a meddőség, mint hittük A meddőségre sokan női problémaként tekintenek erre, azonban a termékenységi zavar megoszlása mindkét nem esetében 40 százalék, az esetek 20 százalékában pedig valamilyen külső ok áll a háttérben. ...
Kutyagyilkosság: Kitették a netre a panziós fotóját A gyanú szerint a panzió tulajdonosa mért halálos ütést a yorkshire terrierre.

Top hírek:
Ábel Anita lánya rengeteget nőtt - Luca az édesanyjával strandolt Ábel Anita lánya, Luca augusztusban már 11 éves lesz.
Olaszország-Magyarország 6-7, vb-elődöntős a női pólóválogatott Védekezésével és Gangl kapus zseni védéseivel nyert a csapat. Spanyolország jön a négy között.
Ugyanazt a klímát kötötte vissza a MÁV Szobon, amelyet korábban lekapcsoltatott Szabálytalanságra hivatkoztak, hogy a bakterok miért nem használhatják az egyébként saját pénzükön vett légkondicionáló berendezést.
Angelina Jolie dögös ruhában jelent meg a Comic-Conon - Rég láttuk ilyen szexinek Aszimmetrikus szettben szexiskedett Angelina Jolie a hétvégén.
12 éves nevelt lányát erőszakolta meg egy nevelőszülő Ráadásul két éven keresztül molesztálta a kislányt.
Nosztalgiamenzától a házi vasalt kenyérig Végigkóstoltuk a Művészetek Völgyét, nosztalgiáztunk néha, de nem ettünk olyan jókat.