Rainbow Six: Siege - horrorisztikus előzetest kapott az új támadó, Nkk

Nem szeretnénk vele sötét szobákban összefutni.

2019. május 15. 19:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Far Cry 5 a jelenlegi generáció eddigi legsikeresebb Ubisoft játéka A nyílt világú lövölde olyan címeket hagyott le, mint az Assassin's Creed Origins és Odyssey, vagy éppen a Rainbow Six: Siege. Kicsit azért vakarjuk a fejünket.

Rainbow Six: Siege - így gyengítik Glazt Egy ideje már dolgozik a fejlesztőcsapat azon, hogy a mesterlövész hatékonyságát csökkentse. Most született egy ötlet erre.
Rainbow Six: Siege - itt az első kép az érkező operátorokról A Ubisoft közzétett egy bejegyzést a Twitteren, ami egyértelműen a játék soron következő frissítésére utal.

Rainbow Six: Siege - meglehetősen menő Elite szettet kapott Bandit A most elérhetővé vált skint használva igazi vad motorost varázsolhatunk a német védőből.
Rainbow Six: Siege - jutalmat kapunk, ha jelentjük a hibákat a Ubisoftnak A stúdió egy kis aprósággal hálálja meg a rajongóknak azt, hogy segítik jobbá tenni a játékot.
Rainbow Six: Siege - a Ubisoft arra kíváncsi, hogy hogyan képzeljük el a játék jövőjét Új TDM mód? Open-world játékmenet? Esetleg egy Rainbow Six: Siege 2? A Ubisoft most a játékosok véleményére kíváncsi.
PlayerUnknown's Battlegrounds - fegyverszintezés, és jutalom kiegészítők jönnek A PUBG fejlesztőcsapata megmutatta, hogy mind dolgoztak az elmúlt néhány hónapban. A Rainbow Six játékosoknak ismerős lesz a megoldás.