Rainbow Six: Siege - horrorisztikus előzetest kapott az új támadó, Nkk

Nem szeretnénk vele sötét szobákban összefutni.

2019. május 15. 19:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Banra számíthatna azok, akik kihasználták a Rainbow Six Siege chatjét érintő hibát A Ubisoft csak azokat sújtja kitiltással, akik 10 alkalomnál többször éltek vissza az exploittal.

Rainbow Six: Siege - a profik szeretnék, ha a hivatalos meccseken nem lennének skinek Az egyre változatosabb kinézetek miatt sokszor azt sem tudják, kit lőttek le az adott körben.
Rainbow Six: Siege - még egy Vissza a jövőbe easter egg is van a vadnyugatos event pályáján Ha nyitott szemmel jártok, akkor könnyen rábukkanhattok az időutazós filmsorozat ikonikus járgányára.
Rainbow Six: Siege - Elrajtolt a Showdown Az első, vadnyugati témájú PVP eventben a banditák vagy az törvény oldalán vonulhatunk csatába.

Rainbow Six: Siege - 3v3 összecsapásokat hozott a legújabb, vadnyugati témájú esemény A különleges event alkalmából valódi westernhősökké váltak a taktikus lövölde operátorai.
Rainbow Six: Siege - végre javították az életünket megkeserítő IQ bugot Egyelőre csak a PC-s javítás futott be, konzolon továbbra sem elérhető az operátor.
Rainbow Six: Quarantine - már jelentkezhetsz a bétára A Ubisoft még a megjelenés előtt lehetőséget ad majd arra, hogy kipróbálhassuk a játékot.
Rainbow Six: Siege - ez a srác egyedül irányította az egész csapatot, de így is nyert Érezted már úgy, hogy ha több lenne belőed, simán lehoznád a meccseket? Ez a srác most megcsinálta.
Rainbow Six: Siege - ismét kiszivároghatott, hogy mit tudnak a következő operátorok Ha igazak a most napvilágot látott információk, akkor elég érdekes karakterekkel fog bővülni a játék.