Puyo Puyo Champions teszt

Megérkezett a híres puzzle franchise legújabb tagja, de a Puyo Puyo Champions sajnos nem jó ajánlólevél a Sega patinás sorozata számára.

2019. május 15. 20:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszatér a Super Monkey Ball Jó ideje nem hallatott már magáról a Super Monkey Ball, azonban a Sega hamarosan visszahozza a sorozatot egy remaster erejéig: a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD még októberben befut konzolokra.

Friss hírek
Mégis jöhet az Apple kiterjesztett valóság szemüvege? Úgy tűnik, hogy a kaliforniai konszern kitart a technológiával kapcsolatos tervei mellett.
A 40 év feletti jelentkezőket nem veszi fel a Google Az óriáscég kifizette a kiszabott pénzbüntetést, de továbbra is ragaszkodik az igazához.
Blacksad - kicsit késik a megjelenés, cserébe bepillanthatunk a kulisszák mögé A fejlesztők sok érdekes dolgot elmesélnek a a játék készüléséről és megszólalnak az eredeti képregény alkotói is.
League of Legends - egy lány két világrekordot is megdöntött azzal, hogy 30 óráig folyamatosan játszott A játékos több hasonló eredménnyel büszkélkedhetett már eddig is, de most újabb csúcsokat ért el.
Overwatch - íme Sigma, a 31. karakter A Blizzard még az új hős háttértörténetéről is mesélt egy kicsit.
Hivatalos, megjelent a ROG Phone II Bár sokan még mindig nem fogadják el a gamer telefon kategória létjogosultságát, az ASUS nem adta fel, és egy valóságos erőművet rakott össze.

Team Sonic Racing teszt - süni és barátai A Sonic & Sega All-Stars Racing után a villámgyors kék sündisznó és haverjai ismét összeállnak egy csapatos megmérettetésre. De vajon mennyire sikerült élvezetesre a száguldás?
Nem árulják már az Alpha Protocolt a Steamen Ha még nem zsákoltad be az Alpha Protocolt, de szeretnéd, rossz hírünk van: a játék már nem vásárolható meg a Steamen, miután az üzlet a Sega kérésére leállította az árusítását.

Top hírek:
Star Citizen - beköszönt a törvény világa Méghozzá az Alpha 3.6 frissítésben, mely rengeteg újdonságot rejt a támogatók számára; mostantól a törvény előtt felelünk majd kétes tetteinkért, javul a pajzsrendszer, és végre űrhajót is vásárolhatunk a játékbeli pénzünkön.
ASUS ROG Strix Scope: egyszerűen nagyszerű A gyártó visszafogott mechanikus billentyűzete magabiztosan hozza a kötelezőt.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-t az AMD 400-szériás alaplapjain Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Befutott a Death Stranding borítója A Comic-Conon a Death Stranding panelje elsősorban a játék fejlesztésével kapcsolatos érdekességekről és inspirációkról esett szó, de Kojima azért időt szakított a box art leleplezésére is.
A klímaváltozás árnyékában Tíz évvel a legutóbbi nagy válság után a vállalatvezetők még mindig nem tartanak igazán a recessziótól, ez pedig azt jelenti, hogy a 2. világháború óta a leghosszabb ideje tartó expanzió időszakát éljük. A KPMG ez év elején, még a kereskedelmi háborúk kirobbanása előtt készült globális felmérése azonban meglepetésekkel is szolgált.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten belül meglépni.