Puyo Puyo Champions teszt

Megérkezett a híres puzzle franchise legújabb tagja, de a Puyo Puyo Champions sajnos nem jó ajánlólevél a Sega patinás sorozata számára.

2019. május 15. 20:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megjelent a Puyo Puyo Champions (PC, PS4, XO, Switch) A játék nyugati kiadása új funkciókat, japán szinkront és feljavított HD grafikát kapott.

Jövő hónapban jön a Puyo Puyo Champions A játék nyugati kiadása új funkciókkal, japán szinkronnal és feljavított HD grafikával érkezik.
Bekebelezte a SEGA a Two Point Hospital fejlesztőit A Two Point Studios a kiadó belsős csapata lett.
Új dizájnt kap a rémálomba illő filmes Sonic Az első képek és az előzetes óta az internet a Sonic-film miatt hangos. A készítők pedig hangosan és tisztán vették az üzenetet: a Sega villámgyors kék sündisznója új külsőt kap a novemberi premierre.
A SEGA most inkább biztosra megy Befutott sorozatait fogja bővíteni ahelyett, hogy valami újba fogna.

Vadiúj Yakuza-játék jöhet 2020 tavaszáig A Sega legújabb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még az aktuális üzleti évben, azaz 2020 áprilisa előtt folytatódhat a Yakuza-sorozat. Ráadásul ezúttal másik főszereplőt kapunk Kasuga Ichiba szemé...
SEGA Mega Drive Mini - Újabb tíz játékot jelentettek be A mini konzol a legutóbbi információk szerint ősszel, pontosabban szeptembertől lesz kapható.
Sega Mega Drive Mini - új játékok mutatkoztak be Tavaly áprilisban mutatkozott be az Európában Sega Mega Drive Mini néven futó retrókonzol, ami közel 40 előretelepített játékkal kerül majd idén ősszel a boltokba. Az eddig ismert felhozatal most tová...
Sega Mega Drive Mini - ez a 20 játék már biztosan rajta lesz A szeptemberben megjelenő konzol összesen 40 játékkal érkezik, most már ennek felét ismerjük.
Judgment - videón a lecserélt színész karakterének új megjelenése A SEGA nem szórakozott és ezt az új Judgment előzetes is tükrözi: láthatóan a kiadó nem tűri meg a játékiban a komoly botrányba keveredő színészeket.