Karácsony szerint rendben vannak a zuglói jegyző törvényességi kifogásai

Azt mondta: a jegyző csak a dolgát végzi.

2019. május 15. 21:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Hoki-vb: elképesztő izgalmak után dőlt el a bronzmeccs Az orosz válogatott szerezte meg a bronzérmet a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon, miután a harmadik helyért rendezett vasárnapi, pozsonyi mérkőzésen szétlövésben jobbnak bizonyult a cseheknél.
Megkezdte a levélszavazatok szkennelését az NVI Az irodához csaknem csaknem 40 ezer levélszavazat érkezett.
Hidvéghi: A magyarok megértették, hogy ez egy fontos választás Rekordmagas részvételű az idei EP-választás Magyarországon.
Dúró Dóra a Mi Hazánkban A sajtó munkatársainak szervezett Mi Hazánk Mozgalom központi irodájába szervezett eredményváróján Dúró Dóra a házigazda. Kérdésünkre azt válaszolta,
EP-választás - Hivatalosan befejeződött a szavazás Este 7 órakor hivatalosan befejeződött a szavazás az ország 10 277 szavazókörben a vasárnap tartott európai parlamenti (EP-) választáson. Azok a szavazni akarók, akik már a sorban állnak, még leadhatják voksukat.
Az MSZP-nél zászlókból és transzparensekből van bőven Emberből még kevés. Az MSZP-Párbeszéd közös lista pártjai az szocialisták Villányi úti székházában értékelik majd az este folyamán az EP-választás

Top hírek:
Meghalt Murray Gell-Mann, a kvarkelmélet megalkotója A Nobel-díjas részecskefizikus pénteken, 89 éves korában hunyt el.
Új szintre emelte a kicsinyes bírózást a Vidi FC honlapja a győztes kupadöntő után
Elég hülyén néz ki, mikor valaki futás közben egy szöget maga előtt tartva szúr ki lufikat, de higgyék el, van értelme
Szavaznál vasárnap, de még nem tudod kire? Itt egy teszt, ami segít dönteni
Keresztelő volt ma az Orbán családnál
Nemzetközi bíróság utasította az oroszokat az elfogott ukrán tengerészek szabadon engedésére Pont kerülhet a tavaly novemberi kercsi incidens végére, de kicsi az esélye, hogy így is lesz.