Új múzeum nyílik az amerikai Szabadság-szobor mellett

A projekt 100 millió dolláros költségét teljes egészében adományokból fedezték.

2019. május 15. 21:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már bűncselekményként kezelik a maglódi vállalkozó eltűnését A rendőrség személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a múlt héten eltűnt férfi ügyében.

Alkotmányellenes lenne a fejkendők betiltása a német általános iskolákban Mindenkit megillet a vallás- és a világnézeti szabadság.
Több mint háromezren futottak az Európa-napi futóversenyen 15 km-es futással ünnepelték az 15 éves magyar EU-tagságot. A Szabadság téren egész napos fesztivál van.
Szenátorok követelik Trumptól, hogy kérje számon Orbánon a demokrácia leépítését Szerintük Magyarországon a szabadság, a joguralom és a kormányzás minősége gyakorlatilag minden mutató szerint hanyatlik.
Vasárnap fuss a jövődért! A hazai művészvilág és közélet ismert szereplői is futnak május 12-én, vasárnap, a Szabadság téren megrendezendő Európa-napon.
A tiltás mámora A teljesen szabadon működő platform új távlatokat nyitott a kommunikáció történelmében, egyúttal annak sikere magával hozta a szabályozására való igényt. Itt pedig hirtelen megbicsaklott a teljes sz...

Már le se kell tenni a lábat a pirosnál Kísérleti jelleggel került ki a Szabadság hídhoz egy kerékpártámasz, ami azért zűröket is okozhat.
8,8 milliót kapott a földügyekért felelős menesztett államtitkár Végkielégítés, fizetés és a szabadság megváltásával jött össze a közel 9 millió forintos lelépési pénz.
Marine Le Pen örömmel látná a magyar és a lengyel kormánypártot egy közös frakcióban Örömmel látnánk a magyar és a lengyel kormánypártot a Szabadság és Nemzetek Európája (ENF) frakcióban a májusi európai parlamenti választásokat követően jelentette ki vasárnap Marine Le Pen, a franci...
Visszahekkelték a HVG-t több budapesti hirdetőoszlopra Ismeretlenek a HVG, a sajtó és a szabadság szavakat stencilezték több olyan oszlopra, amelyen a HVG címlapjai voltak láthatóak hétről hétre, míg a kormányközeli plakátcég egyoldalúan szerződést nem b...
"Szabadság hadművelet": durva jelenetekkel indult Guaidó felkelése Venezuelában Tartanak a zavargások Caracasban, Venezuela fővárosában, ahol a Juan Guaidó ellenzéki politikus vezette erők megpróbálják átvenni a hatalmat Nicolás Maduró államfőtől. Közben kiderült, a Szabadság ha...
Az amerikai követségen még Mészáros Lőrinc üzleti sikereinek sem tudnak örülni :( Ne essünk adósságcsapdába! - figyelmeztetnek a Szabadság térről.