Törjétek meg a vb-átkot!

A spanyolok ellen 11-esekkel elvesztett mérkőzés után szomorúan ugyan, de fegyelmezetten készül az Írországban zajló Eb-n válogatottunk a mai, belgák elleni helyosztóra, melynek tétje a kvalifikáció az ôszi brazíliai vb-re.  Legutóbb 2009-ben jutottunk ki világbajnokságra, akkor bronz­érmet nyertek az U20-asok.

2019. május 16. 8:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hiába állnak védett területen az ország legöregebb fái, bármikor gond nélkül kivághatják őket Legutóbb a Bükki Nemzeti Parkban irtottak ki egy 180 éves erdőt, pedig alig vannak már ilyenek az országban.

Címet kapott a Trónok harca előzménysorozata Már két hete forog Észak-Írország fővárosában az új történet.
Call of Duty - volt Naughty Dog-os fejlesztők is dolgoznak a sztorin Nem először segítenek az Infinity Wardnak, és a legutóbb is jól sült el a dolog.
Manfred Weber küzd a korrupció ellen, de csak összetrükközött magának 125 milliót Az Európai Bizottság (EB) elnöki tisztjét egyre haloványabb esélyekkel megszerezni próbáló Manfred Weber legutóbb Athénban programot hirdetve a korrupció elleni harc fontosságáról is beszélt. Mindeköz...
Klímaváltozás miatt van szükséghelyzet Írországban Összefogtak a parlamenti pártok, hogy cselekvésre szólítsák fel a kormányt.
Rekordot döntött az ipari termelés Legutóbb 2017 májusában regisztrált ennél nagyobb emelkedést a KSH.

Gőzerővel készülnek az európai politikai erők a májusi választásra Jelenleg a politikai mozgolódás az együttműködési lehetőségek kereséséről szól. Orbán Viktor miniszterelnök is sorra találkozik szövetségeseivel, legutóbb Heincz-Christian Stracbhe osztrák alkancellár...
Világos üzenetet küldött az Iszlám Állam vezére Amikor Bagdadi legutóbb kamerák elé állt, az Iszlám Állam születését ünnepelte. Most az újjászületését kürtölte világgá.
Részleges helyhatósági választások kezdődtek Angliában és Észak-Írországban Részleges helyhatósági választások kezdődtek csütörtökön Angliában és Észak-Írországban
Mától újra magyar Gripenek őrzik a balti légteret Legutóbb 2015-ben volt ilyen, akkor orosz behatolót fogtak. Négy hónapig tart a misszió.
Egyre nő a függetlenség támogatottsága Skóciában Egyre erősebbek az autonómiatörekvések Walesben és Észak-Írországban is.
Megint drágul a benzin és a gázolaj A benzin ára legutóbb április 17-én nőtt.