Pocskondiázás járt az ingyenpogácsáért

Kiverte a biztosítékot egy bejegyzés az Ingyen elvihető dolgok nevű zárt Facebook-csoportban. Egy lány nyolc pogácsát ajánlott fel, hozzátéve, hogy pontosan hol vehető át az étel és mikor. Az első jelentkezőnek ajánlotta fel jó szándékkal a pogácsákat. Legnagyobb meglepetésére sokakból óriási felháborodást váltott ki, hogy nyolc darab pogácsával akar jótékonykodni.

2019. május 16. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Félelmetes mondta a Fidesz-közeli médiaalapítvány vezetője a Facebook Mediaworks-tiltásáról Szánthó Miklós szerint a közösségi oldal politikai szereplővé lép elő, de ígérte: a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány "minden eszközzel fel fog lépni a Facebook véleménydiktatúrája ellen".

63 magyar település létesíthet ingyen wifi-pontokat Az önkormányzatok EU-s pénzből vezethetik be az ingyenes, vezeték nélküli internetet például múzeumokban, parkokban vagy egyéb köztereken.
Az Uber az IPO-k állatorvosi lova, vagy ez lesz a Facebook kettő? Az Uber nyilvános részvénykibocsátását két nap meredek zuhanás követte, a befektetők egy része a fő szervező befektetési bankot hibáztatja. Az utóbbi negyed évszázad legnagyobb bukása volt eddig az ak...
Magasabb fizetést és mentális segítséget ígér moderátorainak a Facebook A kiszervezett partnereiknek is több pénzt fognak adni, kárpótlásul az eddigi helyzetért.
Olasz fake news oldalakat törölt a Facebook 23 álhírterjesztő profilnak lett vége. Többségük az olasz kormánypártokat támogatta.
Monster Hunter: World - a következő 10 napban ingyen nyomhatod Ha van otthon egy PlayStation 4-ed, akkor most teljesen ingyen élvezheted a Monster Hunter: World világát, és megtarthatod a próbaidőszak alatt elért minden eredményedet.

A Facebook vezetője üdvözölte a francia kezdeményezést a gyűlöletbeszéddel kapcsolatban Az internetes gyűlöletbeszéd elleni küzdelemről folytatott megbeszéléseket pénteken Párizsban Emmanuel Macron francia elnök és Mark Zuckerberg, a Facebook elnök-vezérigazgatója. A francia elnöki palot...
Feldarabolná a Facebook-ot az egykori társtársalapító Chris Hughes csütörtökön közzétett írásában a Facebook feldarabolása mellett foglalt állást.
Nyilvános vitára hívta Trócsányi Lászlót Tóth Bertalan Ezt szerdán jelentette be Facebook-oldalán az MSZPP listavezetője.
Minecraftozzon ingyen, azonnal, telepítés nélkül
OMSZ: több hegyen havazott Több hegyen néhány centiméteres hóréteg alakult ki a havazás miatt - írta Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn
Sikerült levetetni egy Fidesz-hirdetést a Facebookról A Debrecen sem marad néma nevű Facebook-oldalról szombaton jelentették a Fidesz hazugnak és félrevezetőnek tartott EP-kampányát, és vasárnap a közösségi oldal válaszolt is: eltávolították a hirdetést...