A szokásosnál rövidebb lesz a parlamenti képviselők nyári szünete

Július 12-én fogadják el a jövő évi büdzsét, derült ki a csütörtöki Kormányinfón.

2019. május 16. 11:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megelőlegezett bizalom Értékelték az eredményeket. A legfontosabb sikerült, olyan személy került az Európai Bizottság élére, akivel van esély változtatni a dolgokon. Ezzel teljesítették Manfred Weber akaratát - mondta Gulyá...

Friss hírek
A BKV bemutatta: Libegők helyett a sorban állás éjszakája Csak elméletileg tudott volna annyi ember elszállítani a zugligeti libegő, mint ahány jegyet a BKV eladott a Libegők Éjszakájára, a gyakorlatban nem. Az eredmény órányi sorban állás lett, a nyitva tartást meg kellett hosszabbítani, hogy mindenkit le tudjanak hozni a János-hegyről. A fel nem használt jegyek árát nem adják vissza, mert senkitől nem vonták meg a szolgáltatást.
Ne csak a FaceApp miatt aggódjunk! Számtalan cikk jelent meg a napokban arról, hogy a FaceApp-al vigyázni kell; ugyanis a felhasználói szerződés értelmében az applikáció teljeskörű kontrollt szerezhet a készüléken lévő fotóink felett.
Nem lesz könnyű dolga May utódjának Bárki lesz is Theresa May utódja, nem lesz könnyű dolga - mondta Szabó Dávid József, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója az M1 aktuális csatornán hétfőn.
Korrupció miatt fizet 8,7 millió dolláros büntetést a Microsoft magyarországi vállalata A Microsoft magyarországi vállalatának 8,7 millió dolláros büntetést kell fizetnie korrupció miatt - jelentette be hétfőn az amerikai igazságügyi minisztérium.
A Huawei részt vett Észak-Korea kommunikációs hálózatának fejlesztésében A kínai Huawei telekommunikációs óriáscég részt vett Észak-Korea kommunikációs hálózatának fejlesztésében - írta kiszivárogtatott dokumentumokra hivatkozva a The Washington Post című lap hétfőn.
Új munkásszállót alakítanak ki Egerben Háromszázmillió forintos kormányzati támogatással, félmilliárd forintból több mint százszemélyes munkásszállót alakítanak ki Egerben - jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján a megyeszékhely polgármestere.

Gulyás: Az nyerte az előválasztást, akinek alkalmatlansága a leginkább kézenfekvő Épp ezért szurkoltak neki. Nyilvánosságra hozzák majd a magyar korrupcióról szóló jelentést, a kormányban nincs döntés a közmunkások egyszeri juttatásáról, van feladata az államnak a drágult K-vitamin...
Súlyos büntetéssel fenyegetik a Wizz Airt, indul az eljárás Fogyasztóvédelmi eljárás indult a Wizz Air ellen - közölte Gulyás Gergely a mai kormányinfón. A légitársaságot már többször megbírságolta a Fővárosi Kormányhivatal, ezúttal a "lehető legsúlyosabb"...

Top hírek:
Ugyanazt a klímát kötötte vissza a MÁV Szobon, amelyet korábban lekapcsoltatott Szabálytalanságra hivatkoztak, hogy a bakterok miért nem használhatják az egyébként saját pénzükön vett légkondicionáló berendezést.
Mégis fizet a hétórás késésért a Wizz Air Korábban a rendkívüli körülményekre hivatkoztak, a miniszterelnökségi vizsgálat után meggondolták magukat.
Diszkont OMV-benzinkutak lephetik el a Dunántúlt Ezeken a kutakon nincs személyzet, így korlátozottabb a szolgáltatás, cserébe olcsóbb és gyorsabb.
Gül baba türbéje mögött egyre duzzadó török cégbirodalom bújik meg 2018 őszén nyitotta meg kapuit a Gül baba türbéje, erre 321 millió forint állami támogatást költött el a működtetésére létrehozott alapítvány, amelynek kuratóriumi elnöke az Orbán családhoz sok szálon kötődő török oligarcha. Adnan Polat a szívügyének tekintett türbén túl egyre hízó cégbirodalmat tart fenn Magyarországon, és az anno Tiborcz Istvánnal közös cégét már szó szerint a nevére vette.
200 milliót kapott a Sziget az Orbán-videók lejátszásáért Az állami alapítvány adófizetői pénzből fizetett a Szigetnek, hogy lejátsszák a rendszerváltásos klipeket.
Csökkentek a külföldi beruházások Európában, a képzett munkaerőt keresi a tőke A válságtól való félelem és a politikai bizonytalanság fogja vissza a befektetőket. Magyarországra viszont több pénz jött tavaly.