Trombózis, visszérgyulladás vagy visszérfájdalom? Nem mindegy

Vajon honnan lehet tudni, hogy nem visszérgyulladás, esetleg életveszélyes mélyvénás trombózis okozza a problémát? Blaskó György professzor, a Trombózisközpont véralvadási specialistája válaszolta meg a kérdést. ...

2019. május 16. 12:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Moldova György: Vannak kemény, depressziós időszakaim A 85 éves író nem gondolta, hogy megéri ezt a kort.

Az iraki keresztények nagyra becsülik a Magyarországról és a magyar néptől nekik eljuttatott segítséget A magyar kormány Hungary Helps programjából nyújtott támogatás reményt ad az iraki asszír keresztényeknek az újrakezdésre mondta a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary ...
ITM-államtitkár: Magyarországon bővült a legnagyobb ütemben az ipar a régióban A kiemelkedő eredmény köszönhető Magyarország politikai stabilitásának tette hozzá György László.
Lehet a diktatúrában is reménykedni, csak nagyobbat esel a végén Harminc nyelven ismerik már Dragomán György műveit, és azt, mitől olyan fullasztó szerinte zsarnokságban élni. A Kalucsnit, ami fojtogatóan erősen mutatja meg a diktatúra kilátástalanságát, mégis most...
Kovács Zoltán szerint Soros György és szervezetei állnak az Orbánt kritizáló washingtoni szenátorok mögött Az államtitkár kizártnak tartja, hogy maguktól gondolnák azt, amit gondolnak.
Az ENSZ alkalmatlanságát jelzi a csaló diplomata ügye Soros György Nyílt Társadalom Alapítványában nagyjából félszáz olyan vezető beosztású tisztségviselő található, aki az ENSZ-ben dolgozott vagy dolgozik.

Ismét Timmermans Alig telt el három hónap Soros György leghűségesebb brüsszeli szövetségesének, Frans Timmermansnak a magyarországi látogatása óta, ám a szocialista párt ismét nélkülözhetetlennek tartotta a migrációpá...
Kiosztották a Hégető Honorka-díjakat A fődíjat idén a 24.hu alkotói stábja vehette át, a közelmúltban elhunyt Baló György munkásságát posztumusz-díjjal ismerték el.
Soros György ezzel a húzással akarja megbuktatni Trumpot Idén is néhány ezren tüntettek a Trump kormányzat ellen az amerikai fővárosban a harmadik alkalommal megrendezett Nők menetén, amelynek apropóját az elnök két éve történt beiktatása adta.
Soros György mentheti meg a Vice médiavállalatot Összesen 250 millió dolláros tőkeinjekciót kapott egy befektetési csoporttól a gyengélkedő kiadó.
Bajnai Gordon újratöltve Ha Bajnai egyszer kormányfő lenne Magyarországon, akkor Soros György mentalitása, életfelfogása kerülne hatalomra az országban.
A magyar énekes 24 évvel fiatalabb nőt szeret - Válása után találta meg a boldogságot Demeter György egy perc alatt beleszeretett a 36 éves Juditba.