Romániában mostantól bírság járhat az Uber sofőrjeinek

A román taxisok nyomására fogadták el a módosítást.

2019. május 16. 16:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Übergáz - találóbb címet nem is találhattak volna Ha akartak volna sem adhattak volna találóbb címet a hazai forgalmazók Dave Bautista vígjátékénak, melyben egy Über-sofőr oldalán akciózik, szánnivaló módon.

Helikopteres személyszállítást indított az Uber New Yorkban New Yorkban indították el a szolgáltatást, 8 perc alatt megteszik a JFK repülőtér és Manhattan közötti távot.
Az Uber társalapítója megdöntötte a Beverly Hills-i ingatlanár-rekordot 72,5 millió dollárt adott egy egyholdas telken álló ultrakortárs házért.
Az Uber alapítója most vett egy pecót 20 731 millióért, és mi végtelenül csalódottak vagyunk (mindjárt ön is az lesz)

Mindenki idiótázza a londoni vasútállomásra behajtó Uber-sofőrt, pedig jó okkal csinálta Szokás szerint, az emberek túl hamar ítélkeztek.
Durva feltételekkel működhet tovább az Uber Romániában A kormány sürgősségi rendelettel rengeteg terhet pakolt az Uberre és egyéb netes fuvarmegosztó cégre.
Papír nélküli migránsokkal tekertetik a biciklit a francia futárok Aztán elteszik a pénz felét. Sok futár inkább kiszolgáltatott migránsoknak szervezi ki a melót, mert az Uber és versenytársai már nem fizetnek annyit, hogy nekik megérje tekerni.
Feminista tévhitek és az Uber-kísérlet Tartja magát egy tévhit a feministák körében, amely szerint a nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapnak. Ennek oka szerintük, hogy a férfiközpontú világban diszkrimináció áldozatai. A feltételeze...
Nagyágyúk állnak be Zuckerberg világpénze mögé Már több mint 12 nagyágyú, köztük a Visa, a Mastercard, a PayPal és az Uber is beállt a Facebook jövő év elején elindítani tervezett kriptopénze, a GlobalCoin mögé - írja a Wall Street Journal. ...