Tudod, mi a megoldás, mégsem bírod rávenni magad? Többen éreznek így, mint hinnéd

A tanult tehetetlenség jelensége nagyon sokakat érint, de mi is ez pontosan?

2019. május 16. 19:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Az elveszett ereklyék fosztogatói szexi sztárja volt - Már 52 éves Tia Carrere Tia Carrere éveket letagadhatna a korából.
India titkai: Elképesztő trükkökkel ápolják bőrüket a keleti nők Megváltoztatják az életed ezek a tippek.
Heti horoszkóp július 22-től 28-ig: a Skorpió a szerelemben, a Halak a munkában sikeres Július utolsó teljes hete sikert hozhat sokak számára.
Milyen kiegészítő áll a legjobban egy férfinak a fürdőnadrághoz? Döntsük el! Nevetséges vagy menő egy ilyen nagy nyaklánc, egy mintás ing vagy egy bicepszkendő? Mit vegyen fel egy férfi a fecskéhez? Mondja meg ön!
Híres gyerek színészek, akik nem kallódtak el - fotók Mennyit változtak!
Ártatlan viccelődés vagy érzéketlen bunkóság az új babás átverés? videó Megoszlanak a vélemények.

Top hírek:
Céline Dion legidősebb fiából sármos pasi lett - Friss fotókon a 18 éves René-Charles Céline Dion legidősebb fia januárban lett 18 éves.
Piedone Afrikában - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.27-ig Rendező: Steno Szereplők: Bud Spencer, Enzo Cannavale, Werner Pochath, Desmond Thompson, Joe Stewardson
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 322 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Ámulunk a 47 éves Jaksity Kata bikinis fotóján - A műsorvezető gyönyörű a tengerparton Jaksity Kata gyönyörű a Vietnamból posztolt bikinis képein.
Miért a rossz férfit vonzza magához valaki újra és újra? Nem csak a balszerencse az oka Többek közt a gyermekkori minták és az önértékelési problémák is hozzájárulnak a problémás, káros, boldogtalanságot eredményező kapcsolatokhoz.
Gyurcsányék csalni akartak?  Nyomozás indult a Demokratikus Koalíció ellen, miután egy hangfelvételből kiderült, hogy Varju László meg akarta vesztegetni ellenfelét a tavalyi parlamenti választás előtt. A DK politikusa különféle juttatásokat ígért az egykori MSZP-s Horváth Imrének, ha visszalép Varju javára. De nemcsak íg...