Íme a yacht, amin most Vajna Tímea fényképezkedik Cannes-ban

Nézze meg a Mirage Yachtot, de persze magát Vajna Tímeát is, hiszen ezúttal nem Chanelt visel, hanem Diort! Az eső viszont sajna eleredt.

2019. május 19. 14:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kihasználatlanság miatt árul Vajna Tímea fánkozója egy tuk-tukot Nemcsak a Lamborghinit árulja Vajna Tímea, hanem eladó 4 millió forintért a Mr. Funk háromkerekű robogója is, ami 3 év alatt 1000 km-t futott.

Vajna Tímea kedvenc Chanel szettje Kylie Jennerről köszönt vissza Vajna Tímea Cannes-ban volt ugyanebben, amiben most a Kardashian-család illusztris tagja barátnőjéhez simul golf közben. (Helyett.)
Vajna Tímeát lekurvázták a piros lámpánál Egy férfi üvöltött neki az autójából.
Bernie Ecclestone: Schumacher még nincs velünk Cannes-ban bemutatták egy Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm előzetesét, amiben megszólalt Ecclestone is. Amikor a Forma 1 egykori vezérét kérdezték a legendás versenyző állapotáról, Eccles...
Szerintem Andy vigyázott rá meglett Vajna Tímea papagája Lám, jóra is lehet használni a social médiát, jegyzi meg Andy Vajna özvegye, miután szomszédai megtalálták az elveszett papagájt.
Vajna Tímea pénzjutalmat ajánlott fel elveszett állata miatt A kakadu kirepült az ablakon.

Almodóvar szenved, és Antonio Banderas élvezi - Kritika Pedro Almodóvar Fájdalom és dicsőség című filmjéről Pedro Almodóvar végre sokkal jobb filmet készített, mint hosszú ideje bármikor. Antonio Banderast pedig jogosan díjazták Cannes-ban.
Cannes leggyönyörűbb sminkjei: Ezek voltak a legemlékezetesebb beauty pillanatok a filmfesztiválról A ruhák mellett a smink is nagy hangsúlyt kapott
Titokban filmezett a Cannes-ban két díjat is bezsebelő 13 éves Ábel Százados Ábel először senkinek sem akarta megmutatni a videót, ami végül két díjat is besöpört a cannes-i filmfesztiválon.
Az agyba rúgást díjazták, a szexjelenetet kiröhögték Véget ért a 72. cannes-i filmfesztivál, az Arany Pálmát a kritikusok kedvence, a dél-koreai Élősködők nyerte, de díjazták Antonio Banderast és az üres kézzel szinte sosem távozó Dardenne testvéreket ...
Elle Fanning 5 tökéletes ruhája, amivel letarolta Cannes-t Káprázatos szetteket mutatott a filmfesztiválon a színésznő
Együtt szívott Tarantino és Almodovar, a koreai Bong elvitte az Arany Pálmát Meglepetések sora Cannes-ben.