Akkumulátorra hízik a Meizu 16Xs

Egyre több készüléket számlál a Meizu 16-os szériája, lassan érkezik a Meizu 16Xs is.

2019. május 20. 9:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Killing Floor 2 - befutott a legújabb frissítés, elindult a nagy nyári esemény Új pályát, fegyvereket, illetve még egy vadonatúj játékmódot is hoztak nekünk a Tripwire fejlesztői.
Nem igazán vágta földhöz Dr Disrespectet, hogy kitiltották a Twitchről Rövid szünet után visszatért a népszerű streamer, és egy összefoglaló videót is hozott az E3-as kalandjairól.
Tacoma - a 2019/06-os GameStar teljes játéka A júniusi kánikulához tökéletesen passzol a világűr dermesztő sötétsége.
Toy Story 4 kritika - a negyedik menetet is gond nélkül lehozták Nem nyújt katartikus moziélményt a negyedik Toy Story mese, de továbbra is szerethető, szórakoztatót, az pedig cseppet sem kis teljesítmény, ha valamit negyedszerre sem rontanak el.
Ni no Kuni - karaktervideókkal hangolódhatunk az animére A rajongók megismerkedhetnek az adaptáció szereplőivel.
Dying Light 2 - évekig fogják támogatni a fejlesztők A Techland a folytatás esetében is úgy jár el, ahogy az első résznél.

Bemutatkozott a Meizu 16Xs Tripla hátlapi kamerarendszer, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval és Snapdragon 675-tel, csábító, 70 000 forint körüli áron.

Top hírek:
Játékkészítő játékot adott ki a Google Az ingyenes Game Builderrel bárki összerakhatja a saját játékát egy barátságos, 3D-s felületen keresztül.
Az IBM után az ARM is az NVIDIA fókuszába kerül Ezzel a vállalat hatékonyabban veheti fel a versenyt az x86/AMD64-es CPU-kat biztosító Intel és AMD bezárkózásával szemben.
Szeptemberben indulhat a licit az 5G-s spektrumokért A nyár közepi nyilvános konzultációt, majd a jelentkezési szakaszt követően a tervek szerint szeptemberben indulhat a licitálás a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által meghirdetett frekvenciaaukción, melyen további, mobil szélessávú szolgáltatásokra használható spektrumokat szerezhetnek a távközlési cégek.
Amerikai cégek lobbiznak a Huawei mellett Nagyon kellemetlenül érinti a beszállítókat is az exporttilalom.
Killing Floor 2 - befutott a legújabb frissítés, elindult a nagy nyári esemény Új pályát, fegyvereket, illetve még egy vadonatúj játékmódot is hoztak nekünk a Tripwire fejlesztői.
A Twitch pereli azokat, akik felnőtt tartalmakat streameltek az Artifact kategóriában A Twitch fejesei ezúttal egy körmösnél és egy tiltásnál tovább mennek, és jogi útra terelik az ügyet. Csak azt nem tudják, hogy konkrétan kit támadnak.