Észak-Korea még egyetlen jelentkezést sem adott le

A FINA szeretné, ha a Koreai NDK is küldene versenyzőket

2019. május 23. 12:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vigyázz, a Facebook-kriptó komoly világpénznek készül, nem játékpénznek A libra nevű digitális fizetőeszköz sokkal több lehet annál, mint sokan gondolnák. Nem csak egy online vásárlási rendszer vagy egyszerű pénzküldő szolgálat, hanem világszintű globális, univerzális fi...

Megingathatatlanul támogathatja Kim Dzsong Unt a gazdaság fejlesztésében Kína Kína Észak-Korea legfontosabb kereskedelmi partnere.
A kormánypárti Professzorok Batthyány Köre is aggódik az MTA körüli vita miatt A konzervatív tudósok az akadémiai intézethálózat erősségeit és gyengeségeit, valamint az átszervezés veszélyeit is elemezték.
Éhínség Észak-Koreában: napi 16 deka rizsből nincs nemzeti seregszemle Kim Dzsong Un, Észak-Korea diktátora nemrég lefújta a látványos tömegrendezvényeket, mert "rossz szellemben folynak az előkészületek" és "nem megfelelő a szervezés". Ez a hivatalos verzió. A valóság ...
E3 2019: Nyugatra költözik a koreai Counter-Strike A Microsoft jóvoltából nyugatra költözik Korea első számú, Counter-Strike-szerű online shootere, a Crossfire. A Crossfire X valamikor jövőre jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.
Öt év börtönt kap, aki mobilon internetezik Internet nélküli okostelefonokat gyárt Észak-Korea. A készülékekkel lehet telefonálni, zenét hallgatni, de még néhány egyszerű játék is fel van telepítve, amivel el lehet ütni az időt. Azonban a nemze...

PlayerUnknown's Battlegrounds - tematikus szezonokban jönnek az újdonságok A PUBG csapata elárulta, hogy innentől kezdve minden új feature szezonok keretein belül fog majd bemutatkozni, amelyek valamilyen közös téma köré épülnek.
Román nacionalisták támadtak rá az úzvölgyi temetőt védő civilekre Botrányos jelenetek zajlottak délután az úzvölgyi katonai temetőnél, amely köré élőláncot vontak székelyföldi civilek és politikusok.
Hasznos funkciót kap a Google Fotók, ami segít spórolni az akkumulátorral Újabb taggal bővül a Google azon applikációinak köre, amelybe belepakolják a sötét módot.
Elsöprő többséggel hajítanák ki a Facebook részvényesei Mark Zuckerberget Független elnököt akarnak a cég élére. Zuckerberg és a belső köre leszavazták az ötletet.
Deadly boat crash on the Danube: Divers forbidden from entering shipwreck despite plea from South Korean Defence Attaché Director-General of the Hungarian Counter Terrorism Centre and the Defence Attaché of South Korea reveal details of the search operation.
Marco Andrettié a hétvége köre Parc Fermé: Marco Andrettié a hétvége köre