Schmidt Mária elmondta, meddig kell az EU-ban maradnunk

A Terror Háza Múzeum főigazgatója szerint ameddig több az előnye, mint a hátránya addig ott a helyünk.

2019. május 23. 14:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A nap legfontosabb hírei 2019. június 12. Leszavazta a Fidesz az otthonápolási díjak megemelését, Schmidt Mária szerint lehet, hogy Soros nem zsidó.

Már nem Schmidt Mária irányítja a Sorsok Háza projektet A holokausztmúzeum kialakítását a jeruzsálemi Jad Vasem volt vezetőjére bízták.

Friss hírek
Történelmi érem vívásban, az aranyra nem volt esély Az oroszok félelmetesen vívtak az Eb-fináléban. A női kardválogatott az olimpia felé lépett egyet.
Szarvat növesztenek a fiatalok a túlzott okostelefonozástól Mivel folyamatosan a kezükben lévő készülék kijelzőjét bámulják, a lefelé húzó fej ellensúlyozására csontkinövések alakulnak ki, csak nem a homlokukon, hanem a koponyájuk hátulján. A modern technológia így nem csak a mindennapi életünket és a pszichénket, de a testfelépítésünket is megváltoztatja.
Nehogy bedőljön neki: átverés terjed a Google Naptárban Újfajta módját találták ki a csalók annak, hogy érzékeny adatokat szerezzenek meg a felhasználóktól.
Lezárult az aktív közösségi szerepvállalást célzó milliárdos EU-s projekt Lezárult a települések önkormányzatai, kulturális intézményei és lakosai közötti kapcsolatok erősítését célozó, két éven át tartó Cselekvő közösségek projekt. A program csütörtöki záróeseményét...
Ismét egy bizarr bikini-trend, amit senki sem kért - fotók
Halálos motorbaleset történt Solt közelében Az 51-es úton ütközött össze egy motor egy autóval, és a motor utasa életét vesztette a balesetben.

A Fortepan megmutatja, Schmidt Mária elrejti Fillérekből, állami támogatás nélkül született és működik a legnagyobb online fotóarchívum, aminek kincseire most Schmidt Mária rászállt. A Fortepan anyagából nemrég nyílt kiállítás a Magyar Nemzeti ...
Vannak komoly tüskék a német–magyar viszonyban Angela Merkel egy nagy NDK-t csinált Németországból. Ez azért teljesítmény — mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója egy tegnapi konferencián
Schmidt Mária szerint Merkelnek sikerült egy nagy NDK-t csinálnia Németországból A Terror Háza Múzeum főigazgatója Németország kulturálisan meggyengült, de a politika és a diplomácia is gyenge.

Top hírek:
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán