Betegsége miatt 30 évvel idősebbnek néz ki ez a nő

Mégis ő az Instagram egyik legnagyobb sztárja!

2019. május 28. 11:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tragikus balesetben elhunyt a 35 éves YouTube-sztár: Instagram oldalán jelentették be Borzalmas véletlen

Megtalálták a focista ellopott kutyáját, de a jutalom elmaradt Előkerült a Liverpool korábbi focistájának, Daniel Sturridge-nek a kutyája, amit hétfőn lopott el három betörő a csatár 1,5 millió dollárt érő (420 millió Ft) Los Angeles-i házából. A 29 éves játékos ...
Egy Instagram hashtag, ami ezreket inspirál az Eltűnt Város megmentésére Nagyszerű kezdeményezés.
Olyan szép azúrkék a tó vize, hogy a szelfizőket még az sem zavarja, hogy egy erőmű mérgező zagytározójáról van szó A valóság egy Instagram-filter áldozata lett: ezrek keresik fel a szibériai Maldív-szigeteket.
Nagyon fontos funkciót kapott az Instagram, segíthet kivédeni a zaklatást Az Instagram fejlesztői a mesterséges intelligencia mellett a felhasználók kezébe adják a kulcsot, hogy visszaszorítsák a zaklatókat.
Szólni fog az Instagram, ha gonosz kommentet írunk Biztonságosabbá akarják tenni a felületet. A lájkok számának eltüntetését is fontolgatják.

Ezt a 21 éves, bébiként viselkedő fiút imádják az Instagram-követői A 21 éves Dillian Blake-et gyerekkorában anyja élettársa éveken keresztül bántalmazta, amit úgy dolgoz fel, hogy felnőttként is pelenkát hord.
Sylvester Stallone már a következő Feláldozhatók filmen dolgozik A semmiből jött a bejelentés a színész saját Instagram profilján keresztül, nincs veszve a remény, lesz új Expendables.
John Mayer és Jason Statham is teljesítette a Bottle Cap kihívást! John Mayer és Jason Statham is teljesítette az Instagram legújabb kihívását, mely a Bottle Cap kihívás nevet viseli.
Annyira elege lett a fagyisnak az ingyenélő influenszerekből, hogy dupla áron adja nekik a fagylaltot A Los Angeles-i férfi nem bírta tovább, hogy az Instagram sztárjai folyamatosan ingyen fagyit kértek tőle, a jó beszámolókért és a hírverésért cserébe. Influenszer-ellenes hozzáállás pedig meghozta az...
Gond van a Facebooknál, akadozik a Messenger és az Instagram is [frissítés: megjavultak] Valamilyen technikai probléma lépett fel szerdán délután a Facebooknál, ami a cég több szolgáltatását is érinti.
Annyira bizarr Liptai Claudia Instagram-bejegyzése, hogy arra szavak sincsenek Olyan agyoneffektezett videóval ünnepelte Liptai Claudia kétszázezredik Instagram-követőjét, amilyet tőle még sose láttunk.