Itt a csúcsmobilok gyilkosa, a Redmi K20 Pro

Hivatalosan is bemutatkozott a Redmi K20 Pro, ami Európába Xiaomi Mi 9T Pro néven futhat be, és már benne van az Android 10 Q bétaprogramjában.

2019. május 29. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így néz ki a Xiaomi Bosszúállók-mobilja A Redmi K20 Pro mobil már egy ideje elérhető, a Xiaomi almárkájából ez az első igazi csúcsmobil. Most pedig jön egy Avengers kiadás, amiről már nézhetők az első képek.

Kavarás a Huaweinél: most azt mondják, mégsem váltja az Androidot a HongMeng Meglepték a tech-világot a Huawei-elnök szavai, ugyanis kiderült, a mostanság oly sokat emlegetett HongMenget egyelőre mégsem az Android kiváltására szánják.
Így frissülnek a Nokia mobilok A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy júliusban régiós hullámokban megkezdi a Nokia 1 Android Pie frissítését.
Kiadta, majd visszahívta az Android Q ötös bétáját a Google Megérkezett a rendszer legújabb bétája, telepítési problémák miatt azonban a Google átmenetileg leállította a terjesztését.
A Huawei alapítója az Android-rivális HongMeng rendszerről A sikerhez szükség lesz egy jó alkalmazás ökoszisztémára, amelynek felépítése éveket vesz igénybe.
Friss hírek a Huawei Android-rivális HongMeng rendszeréről Értesülések szerint a Mate 30-as mobilon tesztelik az új operációs rendszert, amely az okostelefonnal egyidejűleg jelenik majd meg.

Létrejön az AirDrop hasonmása az Android számára Az új technológia az AirDrop-hoz hasonlóan működik, azzal a különbséggel, hogy a fájlátvitelhez Wi-Fi-t és Bluetooth-t is használ, internet kapcsolat nélkül.
Jóváhagyásra vár a Huawei az Android használatával kapcsolatban A kínai gyártó az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának útmutatására vár a tekintetben, hogy használhatja-e az Android mobil operációs rendszert a jövőben megjelenő okostelefonjain.
Így készíthet képernyőfotót Android-mobilokon Rögzíteni kívánja okostelefonján a képernyőn láttottakat? Az alábbi tippek segítenek.
Már mobilra is elérhető a Windows 10 számológépe Android és iOS rendszerekre, valamint webes felületre is átportolták a Windows 10 számológépét.
Hozzáférést kapott a Honor 20 az Android Q -hoz Bejelentették, hogy a Honor 20, a Honor Lite, és a Honor 20 Pro készülékeken az új tizes Android fog futni.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.