Összeütközött két hajó a Duna budapesti szakaszán, többen meghaltak

Három fővárosi kórházba vitték a szerda esti, Budapesten történt dunai hajóbaleset sérültjeit mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője csütörtök reggel az M1 aktuális csatornának. Eddig hét holttestet és hét könnyebb sérültet találtak, de az elsüllyedt hajó fedélzetén 33 dél-koreai turista és kéttagú személyzet tartózkodott.

2019. május 30. 7:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Duna House: 10 ezernél több ingatlan adás-vétel Ez a szám 20 százalékkal elmarad a 2018 júniusi adattól.

Júniusban 10 ezer ingatlan cserélt gazdát Magyarországon Júniusban 10 542 ingatlan cserélt gazdát Magyarországon, ez a szám közel 20 százalékkal elmarad a 2018 júniusában mért adattól, amikor 13 098 adásvétel történt a Duna House (DH) saját adatain alapuló ...
Minden szegmensben kevesebb volt az ingatlanvásárló júniusban A Duna House tranzakciós adatainak elemzéséből egyértelműen látszik, hogy csökkent a befektetési céllal vásárolt lakások száma júniusban. Az első nyári hónapban a becsült tranzakciószámokból és a befe...
Bécs és Budapest kölcsönösen tanulhat egymástól Az Európai Unió Duna Régió Stratégiája: klímastratégia, okosváros, fenntartható mobilitás ezekben a témakörökben értekeztek osztrák és magyar szakemberek egy kétnapos szakmai konferencián.
Kitartóan menetelt a Duna House 2,81 milliárd forint ingatlanközvetítési jutalékot értek el.
Piramis koncert a Duna-parton 2019. július 12. - Barba Negra Track. CímlapPiramisBarba Negra TrackZártosztályPeter Kovary & The Royal Rebels

Művészek pihenőgubói is helyet kapnak a szentendrei Duna-parton A Magyar Turisztikai Ügynökség csaknem 100 millió forintos támogatásával felújítják a játszóteret.
Szerelemlakatokat tettek a Duna-parti holokauszt-emlékműre Az emlékműhöz többször is hozzányúltak vagy megrongálták már.
Elindult a váci VéNégy Fesztivál Színházi előadásokat, utcaszínházi produkciókat és koncerteket is tartanak a VéNégy Fesztiválon, amely vasárnapig várja a közönséget a váci Duna-parton.
Nézzen Qualitons-koncertet élőben az Indexen! Magyarország jelenleg egyik legmenőbb zenekara a Duna partján ad koncertet, mi pedig közvetítjük az egészet. Ne maradjon le!
Hosszú évtizedek tiltása után ma először lehetett fürdeni a Római parton A fürdést még 1973-ban betiltották. Ma a Duna-nap tiszteletére tesztnapot szerveztek a civilek.
Június 29-én a Dunát ünnepeljük Június 29-én tartjuk a Nemzetközi Duna Napot. Európa egyik legnagyobb folyórendszerére az emberi tevékenység miatt számos veszély leselkedik, az utóbbi időben azonban néhány jó gyakorlatnak köszönhető...