Személyhajósok Szövetsége: A személyhajózás a legbiztonságosabb közlekedési forma

A szövetség emlékeztetett arra, hogy hasonló tömegszerencsétlenség 65 éve történt Magyarországon.

2019. május 31. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Személyhajósok Szövetsége: megkezdett előzés közben történt a baleset Közleményt adott ki a szövetség, amiből kiderül az is, hogy több hajó 1 percen belül az áldozatok segítségére sietett.

Személyhajósok Szövetsége: egy perce sem volt a Hableány személyzetének figyelmeztetni az utasokat Az utasszállító hajósok hitvallása, hogy elsődleges az utasok biztonsága.
A liberális közgazdászok hiteltelensége Magyarországon először Matolcsy György és Varga Mihály csinált valódi gazdaságpolitikát, olyat, amelyik nem volt ellentétes a társadalompolitika alapvető céljaival.
Magyar, lengyel, és cseh vétóval bukott el a uniós klímacél Magyarország mégsem állt át a zöld oldalra.
Még mindig az EU-átlag alatt fogyaszt a magyar Az Eurostat összehasonlítása szerint ebben Magyarország hátulról a harmadik az unióban.
Orbán Viktor a boszniai államelnökség soros, szerb elnökével tárgyalt Videó! A Magyarország és a boszniai Szerb Köztársaság közötti intenzív politikai és gazdasági kapcsolatok kiépítéséről is megállapodott Orbán Viktor miniszterelnök és Milorad Dodik, a háromtagú boszniai álla...

Veszélyes, Magyarországon is elérhető "csodagyógyszer" miatt adtak ki figyelmeztetést Az internetről rendelhető MMS szer sem a HIV-et, sem a rákot nem gyógyítja, viszont veseelégtelenséget és fulladást is okozhat. A WHO másodjára ad ki miatta figyelmeztetést.
Van olyan hely Magyarországon, ahol egy zsák szeméttel is tudsz fizetni Amellett, hogy pénzt takarítasz meg, a környezetedért is tehetsz.
Ha fura konvojokat látsz az utakon, ne lepődj meg! Ez az oka Hadgyakorlatok lesznek Magyarországon.
Magyarország kilenc helyet javított a FIFA világranglistán Magyarország kilenc helyet javított a FIFA világranglistán hir magyar magyar válogatott FIFA világranglista panucci szo, 06/15/2019 - 00:48 ...
Az önkormányzati szféra él és virágzik Magyarországon Gulyás Gergely: Az elmúlt évek fejlesztéspolitikájának a megyei jogú városok voltak a legnagyobb nyertesei.
Magyarország növeli a missziós szerepvállalását A magyar katonai szerepvállalást maximum 260 katonával növelik.