Szőcs Renátának állítólag túl szexi volt ez a fotója, tiltotta is az Instagram

Az Instagram végül kegyes volt, ma már újra posztolhat képet.

2019. május 31. 21:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ha azt hitted, Robbie Williams unalmas, most bűvésztrükkökkel bizonyítja, hogy tényleg az Kötelező Instagram-posztok az folyamatos jelenlét miatt - vagy tényleg van valami értelmük is?

Megölte szerelmét, majd szelfizett vele, és ezt mindenkivel megosztotta az interneten Vasárnap egy közepesen ismert Instagram-sztár, a 21 éves Brandan Andrew Clark megölte az interneten népszerűvé vált 17 éves barátnőjét, Bianca Devinst. Clark a gyilkosság után a holttestről...
Kim Kardashian megmutatta alig 2 hónapos kisfiát! Itt az első Instagram fotó Psalm Westről Saint Westtel pózol együtt Psalm
Bikinis influencerek, akiket többször is letiltott az Instagram szexi fotóik miatt Összegyűjtöttünk 5 hölgyet, akik gyakran fotózkodnak fürdőruhában. Épp ezért roppant népszerűek, az Instagram mégis sokszor letiltja őket.
Megtalálták a focista ellopott kutyáját, de a jutalom elmaradt Előkerült a Liverpool korábbi focistájának, Daniel Sturridge-nek a kutyája, amit hétfőn lopott el három betörő a csatár 1,5 millió dollárt érő (420 millió Ft) Los Angeles-i házából. A 29 éves játékos ...
Egy Instagram hashtag, ami ezreket inspirál az Eltűnt Város megmentésére Nagyszerű kezdeményezés.

Olyan szép azúrkék a tó vize, hogy a szelfizőket még az sem zavarja, hogy egy erőmű mérgező zagytározójáról van szó A valóság egy Instagram-filter áldozata lett: ezrek keresik fel a szibériai Maldív-szigeteket.
Nagyon fontos funkciót kapott az Instagram, segíthet kivédeni a zaklatást Az Instagram fejlesztői a mesterséges intelligencia mellett a felhasználók kezébe adják a kulcsot, hogy visszaszorítsák a zaklatókat.
Szólni fog az Instagram, ha gonosz kommentet írunk Biztonságosabbá akarják tenni a felületet. A lájkok számának eltüntetését is fontolgatják.
Ezt a 21 éves, bébiként viselkedő fiút imádják az Instagram-követői A 21 éves Dillian Blake-et gyerekkorában anyja élettársa éveken keresztül bántalmazta, amit úgy dolgoz fel, hogy felnőttként is pelenkát hord.
Sylvester Stallone már a következő Feláldozhatók filmen dolgozik A semmiből jött a bejelentés a színész saját Instagram profilján keresztül, nincs veszve a remény, lesz új Expendables.
John Mayer és Jason Statham is teljesítette a Bottle Cap kihívást! John Mayer és Jason Statham is teljesítette az Instagram legújabb kihívását, mely a Bottle Cap kihívás nevet viseli.