Jövőre pénzhez juthat a büdzséből Mészáros vasútépítő cége

Elkezdődhet az érdemi munka a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztésén a jövő évi büdzsé számai alapján.

2019. június 4. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán tényleg vitába száll saját polgármestereivel, vagy az egész csak terelés? A héten megtudtuk, Tarlós István megvívta harcát Orbán Viktorral, és nyert: mégis átbeszélik a tabutémát, amit Orbán az indulásért cserébe sem volt hajlandó megadni számára. Az egységes fővárosi park...

Circles close to Fidesz to acquire Deutsche Telekom subsidiary T-Systems Hungarian Telekom are selling their IT firm to 4iG, a company owned by former right-hand man of Orbán's close friend and oligarch Lőrinc Mészáros.
Így néz ki most Mészáros Lőrinc tulajdoni hányada a tőzsdei Opus NyRt-ben Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a BÉT hivatalos oldalán közzétette, hogy a Társaság és a KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2019. április hó 08....
Az alcsútdobozi fideszes polgámester került a TV2 tulajdonosának élére A Mészáros Lőrinc köréhez tartozó Tima János egyeduralmával végleg lezárult a Vajna-korszak.
Index: Részben Mészároséké lehet Magyarország legnagyobb gázelosztója Hivatalosan még nem erősítették meg, de az Index szerint mégis szinte biztosra vehető, hogy Mészáros Lőrinc és a MET Holding a jövőben közösen birtokolja és működteti a Tigáz Zrt-t.
Átrendeződött a nagytulajdonosok részesedése Mészáros tőzsdei cégeinél A Konzum beolvadt az Opusba, emiatt változtak az arányok.

Akciós 2Rule-termékeket hirdetett a TV2 A Tények című műsorban sikerült bemutatni, hogy Mészáros Lőrinc sportmárkáját kedvezményes áron kínálják egy kaposvári sportrendezvényen. (Belföld)
A magyar állam bankja befektet: 5,6 milliárdot Mészáros Lőrinc izocukor-gyárába "Egy tollat kérek, Kati!"
Tegnap 5,6 milliárddal segítettük Mészáros Lőrincet Rászoruló izocukorgyárának adakozhattunk.
Még édesebb lesz Mészáros Lőrinc élete, és erről az állam gondoskodik Az egyik leggazdagabb magyar cukoripari érdekeltségét segíti ki egy kis tőkével az állam.
Informatikai leányvállalatot alapít a Mészáros-Jászai-féle 4iG Méghozzá azért, hogy a magyar fejlesztésű DOTO System a nemzetközi piacon is sikeres lehessen.
Mészáros veje: Munka nélkül nincsenek eredmények Homlok Zsolt szerint 3-5 év múlva térhet vissza a Haladás az élvonalba.