Már a légitaxik agyát tesztelné az EU repülésbiztonsági szerve

Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség nekiállt összeállítani azt széleskörű vizsgálatot, mellyel a majdani, önvezető légitaxik robotpilótáit tudják minősíteni. Nem csak biztonsági szempontból tesztelnék a gépeket, terítékre kerülne mások mellett a zajszennyezés és a magánszféra esetleges megsértésének kérdése is.

2019. június 4. 20:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Berlinben 5 évre befagyaszthatják az albérletek árát
2020-ra csődbe mehet az osztrák hadsereg a védelmi miniszter szerint Az osztrák hadsereg leállásával fenyeget a védelmi miniszter, hogy több pénzt kapjanak.
Ennyivel drágult a termőföld ára tíz év alatt: majdnem minden megyében Aprózódó földterületek, növekvő árak...
Betiltották Méhkeréken a feltűnő házakat A festésre és a homlokzat burkolására is odafigyelnek Méhkeréken.
Élet a babavárón túl: ilyen kamatokkal számoljon az, aki nem csap le az állami milliókra Megnéztük, mennyibe kerül a hitel, ha sem a babaváró hitelt, sem a CSOK-ot nem akarjuk felvenni, és tisztán piaci hitelre támaszkodunk céljaink megvalósításához. 
Fertőző csípőszúnyogok jönnek Magyarországra A melegebb időjárás miatt telepednek meg új csípőszúnyog fajok Európában; a fertőző betegségeket terjesztő ázsiai tigrisszúnyog (Aedes albopictus) ugyanakkor még nem alkot stabil populációt...

Már a légitaxik agyát tesztelné az EU repülésbiztonsági szerve Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség elkezdte összeállítani azt a széles körű vizsgálatot, mellyel a majdani, önvezető légitaxik robotpilótáit tudják minősíteni. Nem csak biztonsági szempontból tesz...

Top hírek:
Mi a baj az európai baloldallal és miért nem találják a kiutat? Az új, meghódítani kívánt társadalmi csoportok csak a fejetlenséget növelik ezekben a pártokban, ahogyan azt jól láthatjuk napjainkban az amerikai Demokrata Párt esetében. Mivel a globális politikai elitek nem hajlandók a szükséges gazdasági és társadalmi paradigma-váltást levezényelni, a biztonságpolitikai hőmérséklet további ütemes emelkedésére lehet számítani az elkövetkező időszakban is az pedig nem igazán a baloldal terepe.
Elhallgatott dolgaink - What is left unsaid, says it all A ki nem mondott gondolatok a legfontosabbak és nem véletlenül maradnak kimondatlanul. Jaksity György írása.
Korábban társasház volt a villa, amelyet Mészáros lánya és férje megvett A több százmilliós épület több mint 250 négyzetméteres.
17 milliárdnyi közpénzt kapott a Fradi tavaly Az összeg nagy része a Népliget rekonstrukció miatt folyt be a zöld-fehér sportegyesület kasszájába, igaz, a munkálatok még nem kezdődtek el, így az a pénz még érintetlen.
Ötből négy bankkártya már érintős Az első negyedévben folytatódott az érintőkártyák, valamint az érintéses fizetést lehetővé tevő készülékek térnyerése, március végén már a kártyák több mint 80, a terminálok több mint 87 százaléka támogatta az érintéses technológia használatát. A fizetési kártyás vásárlási forgalmon belül az érintéses tranzakciók aránya közel 91 százalék volt - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elemzéséből.
Megjött Jászai Gellért felvásárlási ajánlata a 4iG-re Mészáros Lőrinc üzlettársa az általa alapított iKON Befektetési Alapkezelő Zrt.-vel és a résztulajdonában lévő KZF Vagyonkezelő Kft.-vel közösen 675,78 forintot fizetne a 20 forintos névértékű papírok darabjáért. A 4iG-részvények hétfőn 1148 forinton zártak a Budapesti Értéktőzsdén.