Milyen irányban fejlődhet Washington és London viszonya?

Háromnapos állami látogatást tett az Egyesült Királyságban az amerikai elnök. Donald Trumpot hétfőn díszvacsorán fogadta II. Erzsébet brit uralkodó, kedden pedig Theresa May brit miniszterelnökkel találkozott.

2019. június 5. 17:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Watch Dogs Legion - a te zenéd is bekerülhet a játékba A virtuális London zenei csatornáit rajongói alkotások is színesítik majd, a Ubisoft pedig nem is lesz hálátlan, ha besegítetek a játékba.

London és Teherán az iráni tartályhajó ügyében egyeztetett London megkönnyítheti a tartályhajó szabadon engedésének folyamatát.
Kitart a digitális adó mellett Francia­ország Washington megpróbált nyomást gyakorolni az országra, de nem járt sikerrel. Büntetővámok bevezetését fontolgatják.
Franciaországban elfogadták a techóriások megadóztatásáról szóló törvényt Washington hiába tiltakozott.
Stockholm lesz az új Budapest, London pedig átveszi a mai Barcelona klímáját 2050-re Átfogó kutatás készült arról, hogyan változik meg a klíma a világ városaiban. Budapest az átlaghoz képest is rosszabbul fog járni.
Hogyan születnek a diktátorok? Az észak-koreai modell A nagypapi utánzása hajban, hangban és alakban, svájci magániskola és autóvezetés hétévesen: Észak-Korea harmadik vezetőjének diktátori kiképzését vizsgálta meg Anna Fifield, a Washington Post pekin...

Felszerelés nélkül mászott a londoni Shard-ra A felvételek szerint mindenfajta biztonsági felszerelés nélkül kapaszkodott fel egy férfi hétfő hajnalban London legmagasabb épületére, a csupa üveg The Shard felhőkarcolóra.
London egy pöcegödör Így változott át London egy zsúfolt, veszélyes, bevándorlóktól hemzsegő pöcegödörré egy brit szemével.
Másfél millióan vettek részt a London Pride-on A London Pride minden évben a nyár egyik fő turistalátványossága.
Rablással vádolja az Egyesült Államokat Erdogan Washington még mindig nem szállított le NATO-szövetségesének több száz, már kifizetett harci gépet.
Már megint összeveszett Észak-Korea és az USA Kényszeresen tesz az USA ellenséges lépéseket Észak-Korea ellen, Washington beleszeretett a szankciókba ezzel vádolta csütörtökön Phenjan az Egyesült Államokat. A hivatalos közlemény néhány nappal a...
Unod a parkolóhely keresést? - Itt a megoldás Olyan nagyvárosokban, mint például London vagy Frankfurt, a becslések szerint az átlagautós évente 67 órát tölt parkolóhelyek keresésével, aminek költsége akár 1 250 Euro is lehet. Az úgynevezett cirk...