Zászlórudakkal támadtak román nacionalisták az élőláncot vonó székelyföldi civilekre és közszereplőkre

Azt próbálták megakadályozni, hogy több ezer román bejuthasson az úzvölgyi katonatemetőbe. Többen azonban bejutottak, és kitépték a székelykapu szárnyát.

2019. június 6. 17:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű első felvonulási épületeinek kivitelezése A telephelyen mától folyamatos lesz a munkavégzés.
Orbán stratégiai fontosságúvá minősítette a csődbe állt szigetszentmiklósi fociklubot Csapata sincs a stadionépítésben tönkrement szervezetnek.
Délután még kiakadt Trump, estére már megszelídült a lelőtt drón miatt Az amerikai drónt "ostoba" emberi hiba miatt lőtték le nemzetközi vizek felett - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a Fehér Ház Ovális Irodájában újságíróknak. Az elnök Justin Trudeau...
"Az egyik megnyeri, aztán hárman összefognak, és csodát csinálnak Budapesten" A frekventált helyeken meglepően sokan mentek el szavazni a budapesti főpolgármester-jelölti előválasztás első napján.
Valami megmozdult Pakson Elkezdődtek a munkálatok az atomerőmű területén.
Klublegenda irányítja tovább a Real második csapatát Legközelebb talán már Zidane-t is ő váltja.

Top hírek:
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Jövőre is lesz nemzeti konzultáció, Rogán Antal megígérte Kiegészítik a családvédelmi akciótervet.