Megszületett Ráskó Eszter babája?

Szombaton délután posztolt a humorista Instagram-oldalán egy sokat sejtető fotót.  Így utólag már nem csoda, hogy harántos volt ez a gyerek... olvasható a bejegyzés alatt, melyből akár arra is következtethetünk, hogy Eszter gyermeke világra jött. De vajon valóban így van?

2019. június 8. 16:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy csodás magyar siker már született a vívó-világbajnokságon A 16 éves Muhari Eszter minden ellenfelét legyőzte a selejtezőben, köztük a 2012-es londoni olimpiai bajnokot is!

A Barátok közt dögös bajkeverője volt - Kardos Eszter ma már boldog édesanya A sorozat Vandája még mindig olyan gyönyörű, mint kamaszlányként.
Az új brit miniszterelnök sorsát is megpecsételheti a Brexit A következő brit miniszterelnök sorsát is megpecsételheti a Brexit - mondta Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.
Zimány Linda: most sokat meditálok A mai hírösszefoglalóban még: megszületett Ráskó Eszter gyermeke, Szabados Ági beszélt a kapcsolatáról, Mihalik Enikő pedig mellet villant.
Ráskó Eszter tündéri babafotóval tudatta, hogy anya lett Ráskó Eszter világra hozta első gyermekét.
Gólyahír! Megszületett Ráskó Eszter első gyermeke - Fotó A humorista egyenesen a szülőszobából posztolt a Facebook-oldalára.

Szabó Esztert a 2005-ös Megasztárban ismertük meg - A 37 éves énekesnő így megváltozott Szabó Eszter az éneklés mellett újságíró, szerkesztő is.
44 évesen lett anya - A magyar műsorvezető először mutatta meg kisfiát Valkó Eszter először vállalt fotózást egy hónapos kisfiával, Simonnal.
Egyszerű praktikák a zöldség-gyümölcspazarlás ellen Szabó Eszter a Felelős Gasztrohős kommunikációs vezetője és Ecsedi István a Nébih osztályvezetője hívta fel a figyelmet arra a hatalmas mértékű pazarlásra, ami a magyar háztartásokban megfigyelhető, u...
Nem szült, akkor biztos önző Tanács Eszter Nők gyermek nélkül című könyvében tizennyolc nő beszél arról, hogy miért nem született gyerekük. Köztük olyan ismert emberek is, mint Csákányi Eszter színésznő vagy Kőbán Rita kajakozó.
Magyar séf is bekerült a legjobb fiatalokat kereső világversenyre Koppány Levente, a Salon étterem sous chef-je is bejutott a S.Pellegrino Young Chef regionális döntőjébe. Palágyi Eszter zsűritag lesz.
Ha azt hitted, Robbie Williams unalmas, most bűvésztrükkökkel bizonyítja, hogy tényleg az Kötelező Instagram-posztok az folyamatos jelenlét miatt - vagy tényleg van valami értelmük is?