Elvesztette tekintélye maradékát a mianmari Aung Szan Szú Kji, amikor Orbánnal muszlim-ellenes nyilatkozatot fogadott el Deutsche Welle

A múlt héten Európába látogatott a Nobel-békedíjat mianmari vezető, Aung Szan Szú Kji. A politikus azonban nem találkozott Emmanuel Macron francia államfővel, illetve Angela Merkel német kancellárral, ám tárgyalt Magyarország megosztó, jobboldali populista, és notórius migránsellenességéről hírhedt kormányfőjével, Orbán Viktorral írta elemzésében a DW német hírportál.

2019. június 8. 16:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Azerbajdzsán - Magyarország, a kezdősorok Azerbajdzsán - Magyarország, a kezdősorok hir magyar magyar válogatott EB2020 Európa Bajnokság panucci szo, 06/08/2019 - 17:55 ...

A kormány Orbán Viktor hősi szobrának felépítésére használja a rendszerváltás 30. évfordulóját Propagandavideó hívja ünnepelni az embereket a Hősök terére, és a dicsfényben megjelenik végre a rendszerváltás egyszemélyes hőse. Igen Ő. Aki elküldte haza az oroszokat. Kár, hogy az oroszok akkor má...
Kálmán Olga: Fogok én még tárgyalni Orbán Viktorral DK-s főpolgármester-jelöltként ment vissza abba a stúdióba, ahol ő dolgozott évekig.
Orbán nem akar demokráciát exportálni Mianmarba A kereskedelmi együttműködését ellenben támogatja az ország és az Európai Unió között.
Együttműködési megállapodást kötött a PIM a külhoni magyar irodalmi műhelyekkel A tanácskozáson részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.
Az ilyen mérvű személyi kultuszt nehezen viselem Chikán Attila, az Orbán-kormány volt minisztere és felesége Nagy Márta beszéltek a ferencvárosi ügyekről: indokolatlan atlétikai stadionról és a kerületi vezetés takargatnivalójáról.

Kikelt London polgármestere Trump ellen, és Orbán is megkapta a magáét Nem lenne szabad fogadni Trumpot a brit fővárosban, mondja Sadiq Khan, és a nyugati liberális demokráciákat fenyegető vezetők közé sorolja Orbán Viktort is.
Nem Orbán Viktor születésnapja miatt volt tűzijáték pénteken a Várban, de ettől még épp eléggé feldühített
Így ünnepelte 56. születésnapját Orbán Viktor A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a köszöntéseket.
A nap legfontosabb hírei – 2019. május 30. Lemerült egy búvár a hajóbaleset helyszínén, Orbán meghátrált, Kovács Zoltán elütött egy gyereket. Ez történt csütörtökön.
A DK csak olyan EP-frakcióba ül be, amelyik nem lép szövetségre Orbánnal Akármelyik mellett döntenek, elképzelhető, hogy Orbánék jelenlegi frakciójával, a Néppárttal kell együttműködniük.
A nap legfontosabb hírei 2019. május 28. Macron Orbánnal tárgyalt, Bige Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki.