Bahrein óta először nem a Mercedesé az első rajtkocka

A pole-I ból Sebastian Vettel rajtolhat, mellőle a címvédő és listavezető Hamilton. Leclerc a harmadikról, Bottas csak a hatodikról vág neki a 70 körös viadalnak.

2019. június 9. 13:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Yago - 139. rész Aldo Mercedes unszolására elmondja, hogy miért ölte meg Victoriát. Cabure meglátogatja Yagót, majd együtt megakadályozzák, hogy Renzo kiássa Franco Sirenio sírját. Gardel megkéri Cecilia kezét. Renzo ...

A Mercedesnél a leintésig félhetnek Hiába vezetett komoly előnnyel a két Mercedes a riválisok előtt, az idei évtől kezdve a leintésig nagy stresszben vannak a Mercedes szakemberei a leggyorsabb körért vívott utolsó körös harcok miatt.
Ocon jövőre visszatérhet, de nem a Mercedesszel Bár a Mercedes F1-es tartalékpilótája elsősorban Bottas helyére pályázik, nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy jövőre egy másik csapathoz szegődjön. Többekkel is zajlanak a tárgyalások.
A Mercedes már nem tudja, miként titkolja sebességét Elemzés A Mercedes a hétvégi Brit Nagydíjon megszerezte hetedik kettős győzelmét a 2019-es szezon tizedik állomásán. A német-brit alakulat dominanciája már-már soha sem látott mértéket ölt, és lassan a csapat...
Hazai közönség előtt ünnepelhetett Hamilton A Mercedes ötszörös világbajnok pilótája nyerte a vasárnapi Brit Nagydíjat, így 39 pontosra növelte előnyét az összetettben. (Sport)
Bottas megfricskázta a hazai pályán pole-ra hajtó Hamiltont Hiába tepert nagyon a címvédő, hat ezreddel gyorsabb volt a Mercedes finn pilótája.

Megrázta magát a Mercedes Silverstone-ban Az Osztrák Nagydíj után újra életjelet adott magáról az istálló.
Silverstone-ban a Mercedes a favorit A száguldó cirkusz Angliába érkezett, ahol a hűvösebb időjárás és a nyújtott kanyarok is az ezüstnyilaknak kedveznek. (Sport)
Ittas sofőr hajtott a kompra, a Dunában landolt Kabrió Mercedes landolt a folyóban, miután a vezető túl nagy lendülettel hajtott fel a lórévi kompra. Az autóst akinél a szondáztatás pozitív értéket mutatott kimentették, és végül a járművet is kie...
Fegyverletétel A gazdasági szabadságharc a valóságban sosem létezett. A politikai jelszavaknak nem az a feladatuk, hogy a létező világot leírják, de valamilyen értelmezhető kapcsolatban azért lehetnének vele. Ám tel...
Hamilton: Silverstone marad, amíg itt vagyok! El a kezekkel a Brit Nagydíjtól, figyelmeztetett az ötszörös világbajnok: a verseny jövője bizonytalan, a Mercedes-pilóta szerint azonban egyszerűen nem kerülhet ki a naptárból.
Mercedes kabrióval csúszott a Dunába a kompról az ittas sofőr Szerencsére nem esett baja a nyitott kocsiban.