E3 2019: Nyúlfarknyi Dying Light 2 bemutató

Geoff Keighley kihelyezett E3-as műsorának vendége volt a Tymon Smektala, a Techland vezető dizájnere, aki röviden ismertette a folytatás fontosabb tudnivalóit. Eközben a háttérben felbukkant az E3-ra kivitt demó néhány pillanata is.

2019. június 10. 17:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Dying Light 2 játékmenet előzetes A Microsoft konferenciáján való felbukkanás csak a felvezetés volt, a Techland ugyanis a Square Enix eseményére tartogatta a Dying Light folytatásának komolyabb, kizárólag játékmenetre koncentráló elő...

E3 2019: Tavasszal fut be a Dying Light 2 Friss előzetest kapott a Dying Light folytatása, ami a Microsoft konferenciáján tett bejelentés szerint jövő tavasszal jelenik majd meg. A játék meghagyja az első rész alapjait, de némi szerepjátékos ...
E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is Amerikában a Square Enix terjeszti majd a Dying Light második részét, ami azt jelenti, hogy a Techland zombis játéka is a japánok sajtókonferenciáján fogja képviseltetni magát.

E3 2019 - megvan a Dying Light 2 kiadója, konferencián láthatjuk Már azt is tudjuk, hogy melyik vállalat gondoskodik majd a Techland zombis kalandjának kiadásáról.
Dying Light 2 - valószínűleg új generációs gépekre is kiadják Nagy az esély rá, hogy nem jelenik meg idén a Techland új játéka.
E3: 2018 - A Dying Light 2 sem hiányozhatott a show-ról A Techland egy friss trailerrel jelentkezett a játékukhoz, amely a tervek szerint jövő tavasszal jelenik meg.