Google: veszélyeztetheti USA-t a Huawei kitiltása

Az amerikai vállalat próbálja meggyőzni Trumpot, hogy a kínai gyártó tovább működtethesse az Androidot a készülékein.

2019. június 10. 18:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez lenne a Huawei Ark OS rendszere? Szabadalmi bejelentéshez mellékelt képernyőképek kerültek elő, amelyek állítólag az Android leváltására írt Huawei rendszert ábrázolhatják.

Tőzsdei összeomlás és a Huawei sztori - Videó A mostani tőzsdei visszaesést Trump kereskedelmi háborújának újabb fejezete hozta el, bár egy masszív négy hónapos hegymenet után ez amúgy is aktuális volt. A kisbefektetőkben erős hajlam bujkál,...
Újabb csapás: a Facebook is alávág a Huawei-nek Csatlakozott a többi amerikai óriáscéghez a világ legnagyobb közösségi szolgáltatása.
Huawei: minden rendben, nincs itt semmi látnivaló! Továbbra sem lehet tisztán látni azzal kapcsolatban, hogy a Trump-adminisztráció május közepi, a Huawei Technologies-re vonatkozó szankciói milyen hatást gyakorolnak majd a kínai gyártóra akár pénzügy...
A Huawei az oroszoktól szerzett egy új arcfelismerő rendszert Putyin és Hszi Csin Ping jelenlétében kapta meg a kínai óriáscég az 5G-fejlesztést is.
A Huawei megválhat a tenger alatti távközlési kábelüzletágától A Huawei értékesítheti a tenger alatti távközlési kábelüzletágát, miután az optikai távközlési hálózati termékeket előállító Hengtong Optic-Electric Co. a kínai tőzsde számára jelezte, hogy 51...

Podcast: Miért bojkottálja a Huaweit az Egyesült Államok? Legújabb adásában továbbra is a Huawei körül kialakult helyzetet boncolgatta az Őrültech című teches podcast, de más témák is szóba kerültek a hét eseményeiből.
Negyedével is visszaeshetnek a Huawei eladásai az idén Elemzők szerint az amerikai szankciók által sújtott Huawei szállításai akár 24 százalékkal is visszaeshetnek az idén, és fennáll a lehetősége annak, hogy a kínai gyártó okostelefonjai eltűnnek az nemz...
Maradhat az SD-kártya a Huawei mobilokban Rövid időre eltűnt, mostanra azonban visszatért a publikált együttműködés az SD Associationnel. Ez persze még nem old meg minden problémát.
Jó hír jött a Huawei-használóknak: ismét engedélyt kapott a cég a microSD-kártyák használatára Visszakerült a legnépszerűbb memóriakártyák technológiája felett őrködő SD Association tagjai közé a Huawei.
Úgy tűnik, megvan, mire cseréli az Androidot a Huawei Nyílt titok, hogy a kínai Huawei saját operációs rendszert fejleszt mobileszközeihez. Úgy tűnik, most már a név is megvan.
Sajnálja a Huawei, hogy a szabványosítók a saját elveiket rúgják fel Néhány globális testület korlátozza a kínai cég beleszólását a technológiák fejlődésébe.