Júliustól bevetésre kész a visegrádi négyek közös harci egysége

Júliustól bevetésre kész állapotban lesz a visegrádi négyek közös harci egysége (Battle Group EU), amely az európai uniós keretek között fog működni - jelentette ki Peter Gajdos szlovák védelmi...

2019. június 10. 20:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Két próbán már csúfosan elvérzett a magyar bankszektor - Érik a harmadik bukta? Három nagyon fontos, évekkel korábban ismert határidővel eltervezett feladata lett volna idén a magyar bankszektornak: a banki azonosítás elvégzése, az azonnali fizetési rendszer elindítása és a...
Pár nap, és berobban az új szuperkölcsön: tombolni fog az őrület a bankokban Letarolja a piacot?..
Késhegyig menő harc a marihuána 150 milliárd dolláros világpiacán A piac gyorsan bővül, de a kockázat is egyre nagyobb.
784-szer csaptak be a villámok a napokban az Aegon ügyfeleihez Több száz millió forintos kárbejelentést kaptak a hazai biztosítók a viharok miatt. A Groupamához a legtöbb bejelentés egy kis Heves megyei faluból érkezett.
Még ma több hónappal meghosszabbítják a banki adategyeztetés határidejét Házszabálytól eltérve tárgyalják a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni törvénymódosítási javaslatot.
Ma egymillió banki ügyfél úszhatja meg, hogy a héten zárolják a számláját Az Országgyűlés ma várhatóan több hónappal meghosszabbítja a banki adategyeztetés határidejét, így több mint egymillió banki ügyfél menekülhet meg attól, hogy a héten zárolják a bankszámláját.

Top hírek:
Itt a tudományos válasz arra, tényleg rosszabb termékekkel etetnek-e minket a gyártók Tényleg vacakabb a nálunk kapható Nutella és halrudacska? Az EU kutatóintézete 1400 termék vizsgálata után levonta a következtetést.
Európa és Amerika alapkezelői is bajban: egyre kisebb a nyereség, és őrült ütemben jön fel Ázsia Az egyre magasabb költségek és a tőkepiacok tavalyi gyenge teljesítménye után az európai és amerikai hagyományos alapkezelői szereplők profitját is visszavágta tavaly, de az ázsiai szolgáltatóknak...
A francia luxus tette naggyá Bill Gates és Jeff Bezos európai üldözőjét Vagyonos kínaiak és amerikai fogyasztók hizlalják Bernard Arnault vagyonát. A francia üzletember ma már nem csak Európa leggazdagabbja, de átlépte azt az álomhatárt, amelyet előtte csak két embernek, Jeff Bezosnak és Bill Gatesnek sikerült.
141 százalékkal nőtt a hazai kockázati tőkebefektetések piaca tavaly 191 tranzakcióban 346 millió euró összértékű tőkebefektetést hajtottak végre Magyarországon 2018-ban.
SUV-okat vennének a 7 személyes autókra szóló kormányzati támogatásból az érdeklődők Már csak egy hét, és július 1-től kezdve lehet igényelni a kormányzati támogatást a hétszemélyes családi autókra. Sokféle lista, összevetés készült arról, hogy mely autók lehetnek alkalmasak és/vagy népszerűek az igénylők között. Most a JóAutók.hu elemzése szerinti tízes népszerűségi lista alapján fedezhetünk fel néhány érdekességet.
Kamu, hogy méregdrágák a balatoni büfék? Itt a bizonyíték, tisztul a kép Tényleg horroráron van a magyarok kedvenc strandétele?..