Közel száz embert öltek meg egy mali faluban

Legalább 95 embert öltek meg fegyveresek hétfőre virradóra a Mali középső részében fekvő, dogon kisebbségiek lakta Sobane-Kou faluban – közölte egy helyi képviselő és egy biztonsági illetékes

2019. június 10. 21:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vérfürdő egy mali faluban Fegyveresek közel száz embert öltek meg.

Érezhetően gyorsabban megy majd a telefon, amelyikbe ezeket a chipeket teszik Az ARM új Cortex-A77-es processzora és Mali-G77-es grafikai vezérlője komoly teljesítménynövekedést hoz a mobilokban a jelenlegi generációhoz képest.

Friss hírek
Halálra gázoltak egy férfit az M0 leállósávjában Érdnél Belerohantak a középső sávban álló teherautóba, amely kisodródva elütötte a férfit.
Galló: nem lehet kihagyni a V4-eket az uniós tisztségek elosztásából Nem lehet kihagyni a V4-es országokat az európai uniós tisztségek elosztásából - mondta Galló Béla politológus kedd este az M1 aktuális csatornán
Elromlott a vonat hátsó kocsija, csak a vészfék behúzása után lehetett leszállni A pórul járt utas egy megállóval többet utazott így. A mozdonyvezető nem tudott a hibáról.
Az emberi jogok természetjogi mércéje A baloldal által az Egyesült Államokban és külföldön felépített jogi és közpolitikai gondolkodás mára eltávolodott az embereket a természetjog alapján megillető elvektől. Ma tudniillik olyan követelményeket terjeszt, amely eltiporja ezeket az alapvető jogokat.
Önnél is zuhog az eső? Nincs egyedül Az ország nagyjából felében viharos az este.
Ekkora árvíz még sosem volt Csíkszentmártonban Hatalmas pusztítást okozott a hétfői vihar több csíki településen, a leginkább érintett községek Csíkbánkfalva és Csíkszentmárton voltak

Computex 2019: új Cortex és Mali magot fejlesztett az ARM A processzorok tekintetében a Cortex-A77 lesz az új sláger, míg a GPU IP-k piacára a Mali-G77 megy, ami még érdekesebb is.
Még erősebb mobilos hardvereket tervezett az ARM Már a Computex előtt bemutatta az új Cortex-A77-es processzort, Mali-G77 GPU-t és ML NPU-t az ARM.
A virtuális valóságot helyezi középpontba az ARM új kijelzőprocesszora A Mali-D77 lényegében csak VR funkciókban különbözik a közvetlen elődtől.

Top hírek:
Bullshit a Hír Tv műsorába a halottgyalázás belefér, a tények már nem Június 2-án meggyilkoltak egy kereszténydemokrata német tartományi politikust, amely egész Európában politikummá vált. Az eset azt is mutatja, milyen ízléssel, tudással és hátsó szándékkal nyilatkoznak a magyar kormány kedvenc terrorszakértői.
Kigyulladt egy ózdi idősotthon, meghalt egy férfi, többen megsérültek Egy férfi füstmérgezés miatt halhatott meg, ketten menekülés közben szenvedtek sérüléseket, további kilencen szenvedtek füstmérgezést.
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát A karókkal támadó jánoshalmi apával és fiával szemben vádat emeltek.
A Nemzeti Táncegyüttes nyitja a Szegedi Szabadtéri Színpad programját A Szegedi Szabadtéri Színpad idei programját június 21-én és 22-én a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Hullámzó világ című, kétrészes táncjátéka nyitja, amelyben a közismert betyárok életét és a nagy szegedi árvíz történetét idézik fel a művészek
Trump kedden este indítja meg újraválasztási kampányát Donald Trump amerikai elnök kedden este a floridai Orlandóban indítja meg újraválasztási kampányát
Diáktüntetés az élhető jövőért Topolyán 2019. június 21-én, pénteken, 12 órától kerül sor a második Fridays For Future (FFF) megmozdulásra Topolyán, a Juhász Erzsébet Könyvtár mögötti téren