E3: 2019 - Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition S

A Nintendo Switch kiadás a klasszikus 16 bites nézetet is megkapja 3DS-ről, azonban a megjelenés napja egyelőre még mindig nem ismert.

2019. június 11. 3:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3: 2019 - Jön a FINAL FANTASY VIII Remastered A HD kiadás valamikor idén jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

E3: 2019 - Nintendo Switch-re is jön a The Elder Scrolls: Blades Az ingyenes játék új verziója a tervek szerint idén ősszel lesz elérhető a Nintendo konzoljára.
THQ bejelentés #1 - Jön a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom remake A 2003-ban megjelent játék teljes felújítása a tervek szerint jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.
Egy formatervező megálmodta az új Nintendo Switch kinézetét Fontos leszögezni, hogy rajongói képekről van szó, de jó eljátszani a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet a Switch új verziója.

Nintendo Switch-re jön a Detective Pikachu folytatása Egyelőre nem tudjuk, hogy együtt érkezik-e a nyugati és a japán változat.
PC-re és PlayStation 4-re is megjelenik a Travis Strikes Again: No More Heroes A Grasshopper játéka eredetileg Nintendo Switch-re lett beszerezhető idén év elejétől.
Nintendo Switch-re is megjelenik a Brothers: A Tale of Two Sons A Starbreeze többszörösen díjnyertes indie játéka még ebben a hónapban elérhető lesz.
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech - A hónap végén jön PC-re is A remek fantasy kártyajáték eredetileg Nintendo Switch-re lett bejelentve.
A Nintendo Switch Japánban már lekörözte a PlayStation 4-et Világszinten persze a Sony előnyre továbbra is tetemes.