Az M1 Híradójának bakiján nevet az ország - Ezt tanácsolta a kánikulában az időjós

Az M1 Híradójában a kánikulával kapcsolatban bakizott az időjós.

2019. június 11. 19:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Ismét egy bizarr bikini-trend, amit senki sem kért - fotók
48 órás szadomazo szexbe halt bele az asszony a nászúton - 18+ Saját, újdonsült felesége megölésével vádolnak egy férfit, miután eldurvult a nászéjszaka. Nyolc nappal a boldogító igen kimondása után, bélátfúródás következtében hunyt el egy 49 éves nő. A hatóságok szerint a halálát egy 48 órás szadomazo szexmaraton okozta, mely során férjével megünnepelték, hogy egybekeltek.
Több mint 1000 éve áshatták a bükki Léleklyukat: titokzatos járat a nemzeti parkban Az ember alkotta barlang Latorpusztán található.
XY elárulta, hogy ... - Videó Őszinte beszélgetés a Varga Viktorral.
Ritka, fehér rókát videóztak le London közepén Angliában rengeteg róka él a városokban, miután kiszorultak természetes élőhelyeikről, ám fehér rókát ott is csak nagyon ritkán látni. Valakinek most mégis sikerült egy rövidke videót készítenie egy albínó ravaszdiról, ahogyan a londoni utcákon portyázik az éjszaka közepén. (via)
Döbbenetes képek Brad Pittről - A sztár így megváltoztatta a külsejét szerelmei miatt Brad Pitt tényleg mindig elképesztően hasonlított az aktuális barátnőjére.

Top hírek:
Kilencen egy gumicsónakban: ilyenek voltak a hetvenes évekbeli nyári úttörőtáborok Régi fotókat gyűjtöttünk az egykori úttörőtáborokról.
Már ekkora a babapocak - A Barátok közt volt főszereplője második gyerekének örülhet Németh Kristóf a nászútján tudta meg, hogy felesége babát vár.
Adele rengeteget fogyott - A duci énekesnőre a válása után rá sem ismerni Adele-nek jót tett a fogyás: nagyon csinos lett az aranytorkú énekesnő.
A 8 legszebb régi malom a Balaton környékén: van, amelyik máig működik Ezeréves vízimalmot és villamos energiát termelő malmot is mutatunk.
Hizlaló, egészségtelen fogás lesz a vége, ha így készíted a salátát: ezekre nagyon figyelni kell Ha fogyókúrázol, ezeket az összetevőket ne tedd a salátára!
Ilyen babanevet válassz a csillagjegyed alapján Gondolkodtál már a leendő bébid nevén? A csillagok beszállnak kicsit a brainstormingolásba!