E3 2019: Így fest Switchen a Resident Evil 5 és 6

A Nintendo Direct bemutatója során már kaptunk egy élőszereplős videót a Nintendo Switchre érkező Resident Evil 5. és 6. epizódjáról, melyekhez ezúttal egy hivatalos előzetes is érkezett.

2019. június 11. 23:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Váratlant húzott a Nintendo: direkt folytatás jön a legsikeresebb Zeldához Luigi kísértetvadászatra indul, jön a Marvel-hősök Thanos elleni harca, de egy régen várt cím csúszni fog a Switch-re.

E3: 2019 - Nintendo Switch-re is jön a The Elder Scrolls: Blades Az ingyenes játék új verziója a tervek szerint idén ősszel lesz elérhető a Nintendo konzoljára.
Bemutatkozott a FIFA 20 Visszatér a FIFA Street is, amely ezúttal Volta Football néven kerül be külön játékmódként, de sajnos a Switch kiadásból hiányozni fog.
E3 2019 - úgy tűnik, új játékkal készül a Resident Evil és a The Evil Within atyja A rajongók rögtön a The Evil Within 3 érkezését várják, ami ugyan nem biztos, az viszont sokkal inkább, hogy a horror egyik mestere új játékot visz Los Angelesbe.
Bemutatkozott a Darksiders: Genesis (PC, PS4, XO, Switch, Stadia) Érkezik a sorozat legújabb része, amely egy ARPG mellékág lesz, benne mind a négy lovassal.
Jön a Jumanji: The Video Game (PC, PS4, XO, Switch) A 2017-es film a tervek szerint idén év végén egy videojáték adaptációt is kap.

Egy formatervező megálmodta az új Nintendo Switch kinézetét Fontos leszögezni, hogy rajongói képekről van szó, de jó eljátszani a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet a Switch új verziója.
Nintendo Switch-re jön a Detective Pikachu folytatása Egyelőre nem tudjuk, hogy együtt érkezik-e a nyugati és a japán változat.
Computex 2019: NAS alig volt a QNAP-nál Látszik, hogy a cég termékei lassan avulnak el, ezért újabb médialejátszót, egy igen komoly switch-et és új szoftvereket láttunk.
PC-re és PlayStation 4-re is megjelenik a Travis Strikes Again: No More Heroes A Grasshopper játéka eredetileg Nintendo Switch-re lett beszerezhető idén év elejétől.
Travis Strikes Again: No More Heroes - újabb platformokra jön Suda 51 játéka nem sokáig lesz már Switch-exkluzív.
Nintendo Switch-re is megjelenik a Brothers: A Tale of Two Sons A Starbreeze többszörösen díjnyertes indie játéka még ebben a hónapban elérhető lesz.