Puccskísérlettel vádolják Guaidó több hívét Venezuelában

Eddig 17 ember ellen emeltek vádat.

2019. június 12. 7:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Három rab ágyhuzattal akarta lefejezni rabtársukat egy angol börtönben A három rab június 5-én gyilkolt.
Kurz hajlandó lenne újra koalícióra lépni a szélsőjobboldallal Nem zárható ki az Osztrák Néppárt és a szélsőjobboldal újabb koalíciója a választás után.
Trump pénzügyi szankciókat rendelt el Irán vezetői ellen Mi békés nemzet vagyunk, nem akarunk háborút Iránnal, mondta az amerikai elnök.
Megszökött a börtönből a calabriai maffia vezetője, a milánói kokainkirály Az 52 éves Rocco Morabito három rabtársával együtt, az uruguayi börtön tetejét átütve szökött meg.
Moszkva: Megismétlődhet a karibi rakétaválság, ha az amerikaiak nem állnak le Oroszország nem nézi jó szemmel, hogy Romániába és Lengyelországba telepítik az Mk-41-es rakétavédelmi rendszert.
Gyanús csomag miatt lezárták a Fehér Házat Az amerikai titkosszolgálat lezárta a Fehér Házat és a környező utcákat. Az újságírókat, akik épp az épületben voltak, nem engedik ki a sajtószobából.

Tavaly 130 ezer százalék volt az infláció Venezuelában Idén várhatóan 25 százalékkal zsugorodik a gazdaság Venezuelában.

Top hírek:
Földrengés volt Róma közelében A földmozgást Rómában is érezni lehetett, egy közeli helységben megrongálódott néhány épület.
Mexikói drogbárók ingatlanjait árverezte el az állam Volt köztük úszómedencés ház, menekülő alagút, farm és luxuslakás is.
Tűz ütött ki egy kazahsztáni lőszerraktárban, kiürítenek egy várost Buszokat küldtek Ariszba, 44 ezer embernek kell elhagynia otthonát. Legkevesebb egy ember meghalt, több mint harmincan megsérültek.
Kisebb földrengés okozott pánikot Olaszországban A felriadt lakosok kirohantak az utcára.
Három rab ágyhuzattal akarta lefejezni rabtársukat egy angol börtönben A három rab június 5-én gyilkolt.
Kevésbé vallásos, de még mindig dühös Amerikára az arab világ Depressziósak, és kiábrándultak az emberek Észak-Afrikában és a Közel-Keleten, ahonnan rengetegen papírok nélkül is lelépnének.