Putyin visszavágott sorra rendülnek meg kormányok az információs háborúban

A globális geopolitikai hőmérséklet emelkedésének tudható be, hogy heteken belül három kormányt is megrendítettek kompromittáló videók és telefonbeszélgetések. Az osztrák blamázs után most a jelek szerint Putyin aknázza alá az új brazil elnököt, aki megnyitotta az Alcantara műhold-kilövő állomást az amerikai hadsereg előtt.

2019. június 12. 9:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Putyin nyeregben van: ma sorsdöntő tárgyalás kezdődik a Közel-Keletről A Szíria jövőjéről folyó ma kezdődő tárgyalásokon az oroszok nyeregben érezhetik magukat, hiszen ellentétben Washingtonnal Moszkva komoly bizalmi tőkével rendelkezik a Közel-Keleten, sőt az elmúlt i...

Putyin: A kétoldalú viszonyban sok függ Trump politikai akaratától Ez a rendszer olyan, hogy sok mindent nem lehet megtenni, amit Trump megtenne.
Putyin megbüntette Grúziát Július 8-tól nem repülhetnek Oroszországba a grúziai légitársaságok - közölte szombaton az orosz közlekedési minisztérium az Interfax hírügynökséggel. A tárca biztonsági okokra hivatkozva hozta meg....
Putyin megtiltotta az orosz légitársaságoknak, hogy Georgiába repüljenek Csütörtökön erőszakos események zajlottak a georgiai parlament előtt, a ház elnöke lemondott.
Putyin elismerte: az oroszok rosszabbul élnek A belpolitikára koncentrált Vlagyimir Putyin szokásos éves televíziós kérdezz-felelek műsorában, ám azt azért hangsúlyozta, hogy a versenytársaknál is gyorsabban fejleszti atomarzenálját. A több mint...
Hiába ígérték az oroszok, mégsem engedték még szabadon a "cetbörtönben" tartott delfineket Jean-Michel Cousteau francia óceánkutató azt kéri Vlagyimir Putyin elnöktől, hogy engedjék végre szabadon az orosz Távol-Keleten felfedezett "cetbörtönben" fogva tartott fehér és kardszárnyú delfinek...

Átírták a közvélemény-kutatók a kérdést, hogy Putyin jobban szerepeljen, de így is rosszul szerepelt Nem lennénk most az orosz kutatók helyében.
Putyin egy nagy doboz fagyit adott Kína vezetőjének a születésnapjára Hszi Csin-ping láthatóan nagyon örült "legjobb barátja" figyelmességének.
Putyin szerint ketrecharcot folytat Washington a kereskedelmi háborúkban Az orosz elnök az Ázsiai Együttműködési és Bizalomerősítő Konferencia csúcstalálkozóján szúrt oda.
Hogyan lehetséges, hogy Putyin tábornokokat rúg ki egy újságíró őrizetbe vétele miatt? Csoda történt? Az orosz elnök megjavult? Ennél van jobb magyarázat.
Putyin két rendőrtábornokot mentett fel a letartóztatott újságíró miatt Ezzel elismerte, hogy hamis bizonyítékot helyeztek el az újságíró ügyében.
Putyin két és fél milliárdot adott a Habibról elnevezett iskolára Az MMA-sztár volt az, aki felhívta az elnököt, adjon pénzt a dagesztáni oktatásra.