Egyre többet játszunk és költünk mobilon

A mobilos játékok piaca tovább zakatol, Androidon a költések 74 százalékáért felel, ráadásul a keményvonalas gamerek mellett az alkalmi játékosok is egyre többen vannak.

2019. június 12. 9:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Itt az első 1 millió Huawei mobil, ami HongMeng OS-t futtat A hírek szerint a Huawei leszállította az első 1 millió olyan okostelefont, amin már HongMeng OS található Android helyett.

E3: 2019 - Mobil játék lesz az új Commander Keen Android és iOS rendszerekre érkezik az újragondolt játék széria új része.
Ez lenne a Huawei Ark OS rendszere? Szabadalmi bejelentéshez mellékelt képernyőképek kerültek elő, amelyek állítólag az Android leváltására írt Huawei rendszert ábrázolhatják.
Nagyon olcsó, ám annál csábítóbb lett a Nokia 2.2 Igazi olcsó mobil a Nokia 2.2, ennek ellenére tisztes hardverezettséggel bír, és többek között az Android 10 Q-t is megkapja.
[Frissítve] Itt az Android 10 Q béta 4 Megérkezett az Android 10 Q legújabb bétája - ebben már a végleges API-k is benne vannak.
Újabb hírek a Huawei Android/Windows riválisáról Képek szivárogtak ki a kínai gyártó készülő saját operációs rendszeréről.

A Galaxy J7 Pro is Android Pie-ra vált A 2017-es Samsung modell Oroszországban kapta meg először a frissítőcsomagot.
Dragon Quest Walk - A Pokémon GO nyomdokaiban (iOS, Android) A mobil eszközökre bejelentett program egy kiterjesztett valóság játék lesz, ahol az ismert sorozat karakterei bukkannak fel az utcákat járva.
A Huawei Mate 20 Pro mégis megkapja az Android Q tesztverzióját Ez egyben azt is jelentheti, hogy a piacon lévő Huawei készülékek mégis megkapják az Android soron következő verzióját.
Itt a csúcsmobilok gyilkosa, a Redmi K20 Pro Hivatalosan is bemutatkozott a Redmi K20 Pro, ami Európába Xiaomi Mi 9T Pro néven futhat be, és már benne van az Android 10 Q bétaprogramjában.
Megújította az Android-licencét a Samsung Stabil együttműködésre hivatkozva állapodott meg a Google-lel a Samsung, de erős kapcsolatról beszélt az LG is.
Mozgásban a Mario Kart Tour bétája (Android) Elindult a zárt teszt, ennek köszönhetően az első gameplay részletek is napvilágra kerültek.