Kutatás: az iszlamisták nem képesek normálisan gondolkodni

Tudósok 146 tálib iszlamistának vizsgálták meg az agyát, majd megállapították, hogy a radikális muszlimok kevésbé képesek racionálisan gondolkodni.

2019. június 12. 10:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Nézőpont: Azzal, hogy valaki Fidesz-ellenes, nem lehet választást nyerni A szakértő szerint ez a taktika csak bukáshoz vezethet.
Egymás háta mögött kritizálják egymást az előválasztás főpolgármester-jelöltjei Folyamatos az üzengetés.
Ruiznak nincs kedve a sárdobáláshoz Manapság a boksz szerves részét képezi a trashtalk, amit néha túlzásba visznek, néha meg alig tudják megállni, hogy el ne röhögjék magukat. Tyson Fury is szereti jártatni a száját, legutóbb
Soros és milliárdos társai sokkoló javaslattal álltak elő Tizenkilenc dollármilliárdos, köztük Soros György, Abigail Disney és más milliárdos családok azt kérik a következő amerikai elnöktől egy nyílt levélben: adóztassák meg a leggazdagabb 1 százalék felső...
Annyi Boeing 737 MAX vár javításra, hogy a dolgozói parkolóba is tettek párat A cég washingtoni gyárának parkolójában furcsa dolgokat látni.
Nadalt is meghatotta a Mallorca feljutása és fordítása Kétgólos hátrányból indult a teniszező kedvenc csapata a La Liga osztályozóján.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Mik az ARKangyalok szakterületei? Hívd ?ket segítségül ezek szerint!
Tarlós: Az előválasztás agitprop tevékenység Tarlós szerint az előválasztás agitprop tevékenység.
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Kálmán Olgára még egy kutyát sem bíznának rá az emberek Egyenes beszéd a kommentszekcióban.
Van egy rossz hírünk a Villám nevű képregényhős rajongóinak