E3 2019: Fantasztikusan néz ki a Link's Awakening

A Nintendo E3-as műsorában egy kicsit több mint félórás bemutató jóvoltából végre teljes pompájában is megcsodálhatjuk a The Legend of Zelda-sorozat sokak által kedvelt epizódjának, a Link's Awakeningnek a felújított kiadását.

2019. június 12. 11:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019 - kiszivárgott a The Legend of Zelda: Link's Awakening megjelenési dátuma? A japán Amazonnál picivel korábban nyomták meg azt a bizonyos gombot, mint kellett volna.

Változatosabbá teszi a keresőmotorját a Google Ugyanattól az oldaltól csak indokolt esetben lesz kettőnél több link a kereséseknél.
Egy éves csúszással foltozott kritikus sebezhetőséget a TP-Link A biztonsági réssel teljesen átvehették az irányítást a támadók a gyártó két routere fölött.
Steam Link - már iOS-ről is használható Az alkalmazást végre átengedte az App Store szűrője.

E3 2019: Ilyen lesz a co-op az Astral Chainben A Nintendo E3-as műsorában, a Treehouse-ban mutatkozott be a PlatinumGames legújabb játékának, az Astral Chainnek az E3-as kooperatív demója. Felfedezést, valamint sok-sok elképesztően látványos akció...
E3 2019: Érdekes RPG-t villantott a Microsoft Amikor a "pen and paper RPG" kifejezést halljuk, akkor elsőre biztosan nem ez jut eszünkbe! Az RPG Time: The Legend of Wright a klasszikus szerepjátékok elemeit ötvözi egy fiatal kisfiú fantáziavilágá...
Asztali szerepjáték készült a Zelda franchise alapján, teljesen ingyen letölthető Ha nem tudod kivárni a következő Zelda megjelenését, akkor hívd össze a haverjaidat és alkossátok meg magatok a saját RPG kalandotokat.
Robin Williams lányából gyönyörű nő lett - Fotókon a 30 éves Zelda Robin Williams lányát mindig is vonzotta a reflektorfény.