Háromezer magyar művész tiltakozik Semjén Zsolt terve ellen

Az ismétlési jogdíjak megszüntetésével millióktól esnének el a hazai előadóművészek.

2019. június 12. 13:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Azt tudtad, hogy Semjén Zsolt több könyvet írt, mint a legutóbbi irodalmi Nobel-díjas? A vadat vadnak kell megőrizni, a perselyt meg addig rázni, amíg bele nem tesz valaki. Jakobinus-bolsevik szabadkőműves antikrisztiánus mesterkedés ölte meg Európát. Semjén Zsolt örökérvényű gondolatai...

Egyeztetés nélkül jött a köznevelési módosító, azt sem tudni, mi lesz az egyéni munkarend Magántanuló helyett egyéni munkarend - többek között ezt indítványozza a köznevelési törvény módosító javaslata. Ám azt sehol sem definiálja a javaslattevő, nevezetesen Semjén Zsolt, hogy az mi i...
Semjén Zsolt az orosz ortodox egyház magyarországi helyzetéről tárgyalt Moszkvában Az egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes csütörtökön Moszkvában folytatott megbeszélést.
Végre lengyelül is elolvashatjuk Semjén Zsolt kilencedik könyvét A Földön és égen egyéni gondolatok és élmények színes kavalkádja.
Magántanulók helyett: hogy is lesz ez az egyéni munkarend? Szigorítás minden fronton Mint ismertté vált a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítója számos változtatást tartalmaz. A Semjén Zsolt által jegyzett javaslat megszüntetné a magántanulói jogviszonyt, helyette bevezetné az...

Milliókkal rövidítheti meg a kormány a színészeket Semjén Zsolt szerint túl sok jogdíjat kapnak a színészek a tévés ismétlések után.
Úzvölgye: Semjén Zsolt üzenete Erdélyből Ha ezt a barbárságot a román politika nem akarta megakadályozni, akkor az morális botrány, ha nem tudta, az pedig államigazgatási csőd.
Semjén Zsolt az úzvölgyi katonatemetőben rótta le kegyeletét Egy nagykorú nemzet nem lehet halottgyalázó jelentette ki.
Csodatévő prédikátorral találkozott Semjén Zsolt Benny Hinn eddig úgy 60 millió dollárt szedett össze gyógyításból.
Soha nem voltak még ennyien a Fidesz győzelmi színpadán, mégis lemaradt több állandó szereplő Hol volt Semjén Zsolt felesége? Vagy a kormány fele, ha már a másik fele kiment a színpadra?
Semjén Zsolt: A KDNP esetében nem merült fel a Néppártból való kizárás