The Witcher 3 - túl a 20 millión

Az senkinek sem újdonság, hogy Ríviai Geralt a játéktörténelem egyik legnépszerűbb alakja, szóval abban sincs semmi meglepő, hogy a The Witcher 3 hivatalosan is átlépte a 20 millió értékesített példányt.

2019. június 12. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 alapkiadása Először a Cyberpunk 2077 Discord-csatornájára, majd a Redditre is felkerült a játék alapkiadását leleplező fotó. A rajongók szerint hiteles a kiszivárgott anyag, mert az azon található tartalmak ugyan...

Befejeződött a The Witcher sorozat forgatása Henry Cavill rendhagyó fotóval búcsúzott az első szezon forgatásától.
The Witcher 3: Wild Hunt - Switchre is megjelenik? A Fehér Farkas a Nintendo hibridjén is szörnyvadászatra indulhat.
The Witcher 3 - jöhet a switches átirat? Az ázsiai Taobao online webáruház oldalán bukkant fel pár kép erejéig a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switchre szánt verziójának a doboza. Elképzelhető, hogy a Nintendo konzoljára tart a CD Projek...
The Witcher sorozat - így fognak kinézni a nilfgaardi katonák? Fotók és egy videó is kiszivárgott a The Witcher sorozat forgatásáról, amiken a statisztákat vehetjük szemügyre. Az internet népe máris felháborodott.
Együtt lógott Budapesten Aquaman és Superman videó A korábban Supermant játszó Henry Cavill a The Witcher című videojáték sorozat-adaptációjának forgatása miatt már hónapok óta Budapesten van és nemrég a Dűne című új film miatt az Aquamanben, illetve ...

Ingyenes az első The Witcher a GOG-on A GOG.com üzemeltető egy gáláns ajánlattal kedveskednek azoknak, akik a könyvtárukhoz adják a Gwent kártyajátékot. Ingyen az övék lehet a The Witcher: Enhanced Edition is, amiről nem érdemes lemaradni...
The Witcher sorozat - ez lehet a premier dátuma? Újabb forrás erősíti meg, hogy még idén láthatjuk, de az őszi megjelenés télre csúszhat.
Nintendo Switch-re is megjelenik a The Witcher 3: Wild Hunt A Complete Edition a tervek szerint még ebben az évben elérhető lesz a Nintendo konzoljára.
E3 2019 - a The Witcher 3 hamarosan Switchre is megjelenik Aki még mindig nem játszotta a The Witcher 3-at, annak most már valóban nem lehet kifogása, ugyanis hamarosan bárhova magunkkal vihetjük.
Euro Truck Simulator 2 - Ríviai Geralt szinkronszínésze adja a GPS új hangját Doug Cockle narrációját hallgatva járhatjuk az utakat.
Végre meg lehet venni a fürdőkádban fekvő Ríviai Geralt szobrát