Videón a kis robot, ami ügyesebben ugrál, mint egy kenguru

A Salto nevű kis robot nem képes tárgyakat megemelni vagy nehéz dolgokat elhúzni, az ugrálásban viszont nem nagyon akad párja.

2019. június 12. 15:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Ha azt hiszi, hogy a klímaváltozás csak mese, nézze meg ezt a fotót csak előtte üljön le A cikkhez használt nyitókép nem képszerkesztővel manipulált fotó, tényleg ez a helyzet Grönlandon. Ott, ahol elvileg jégnek kellene lennie.
Rejtélyes Facebook-tiltások: ezeken a linkeken követelheti vissza a fiókját A sok magyar felhasználót érintő facebookos és instagramos tiltáshullám ellen maguk a netezők is tehetnek valamit hogy ér is valamit, az már más kérdés, de rosszabb biztos nem lesz tőle.
Nem csak önnél ütött be a baj, világszerte gondok vannak a Google naptárával [frissítve] Mindenki, aki mostanság próbálja elérni a Google Naptárat, a jól ismert 404-es hibaüzenetbe fut bele.
Külön kormánybiztosa lehet a magyarországi 5G-s fejlesztéseknek Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint az 5G-hálózatok kiépítése az eddigiekhez képest más feladatot jelent, a munkában Magyarországon az államnak meg kell jelenni.
Még ez a delfin is jobban vigyáz a környezetre, mint a legtöbb ember A Protect Nature oldalán osztottak meg egy videót egy delfinről, amely nem csak aranyos, más miatt is szerethető: óvja a környezetet.
Kikerült egy fotó: valaki már használja a Google Pixel 4-et? Bár a Google csak októberben mutatja be a Pixel-család újabb tagjait, valakit már lefotóztak, hogy ilyen telefont használ. Nem először történik ilyen a keresőóriásnál.

Top hírek:
Ordas nagy kamu terjed a Facebook-tiltásokról, tovább ne küldje Azonnal lecsaptak a kamuüzenetet elindítók a Facebookon zajló tiltási eseményekre.
Miért vannak mosolygó gombócok a Google főoldalán? Ünnepeljük a falafelt! A legjobb dolog, ami a csicseriborsóval történhet (esetleg a humusz után) így határozza meg a Google a falafelt, melynek ünnepét rendezték meg ma a kereső főoldalán.
Olyan funkciót kaphat a Google telefonja, amellyel végre kitűnhet a vetélytársak közül A legújabb hírek szerint az októberben megjelenő Google-csúcstelefonban ölthet testet a cég egy korábbi, ígéretes projektje. Izgalmas jellemzőről van szó.
Van előrelépés: már vizsgálódik a Facebook a letiltós ügyben Elért a tömegesnek tűnő tiltáspara a legnagyobb közösségi oldalt üzemeltető szakemberekig.
Kikerült egy fotó: valaki már használja a Google Pixel 4-et? Bár a Google csak októberben mutatja be a Pixel-család újabb tagjait, valakit már lefotóztak, hogy ilyen telefont használ. Nem először történik ilyen a keresőóriásnál.
Börtönbe kerül egy Facebook-poszt miatt egy új-zélandi férfi A március 15-ei terrortámadásról készült videót osztott meg.