Piros banánt és lila karfiolt is kóstolhatnak idén a látogatók a Piac Éjszakáján

Az ínyencségekről szól idén a Piac Éjszakája.

2019. június 12. 16:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Blikk: kigyulladt egy sportközpont Budapesten - egy kislány belehalt a sérüléseibe Tűz ütött ki egy XII. kerületi sportközpontban, írja a Blikk. A lap úgy értesült, hogy egy embert a helyszínen újra kellett éleszteni. Egy gyerek magától mászott ki a Csörsz utcai sportkomplexum tetején álló, égő faházból, egy másikat a tűzoltók mentettek ki írja az MTI. Egy embert újraélesztettek, a Blikk értesülései szerint valaki életéért pedig ezekben a percekben is folyik a küzdelem.
Öt szépségápolási termék, amit minden nap használunk, de nem lenne szabad Nem kéne túlzásba vinnünk őket.
Üzletsorokat rombolt le a rettegett bankrabló trió, hogy pénzhez jussanak videó Lopott markolóval rombolt le egy banda egész üzletsorokat, hogy pénzzel teli bankautomatákhoz jussanak.
Gyász: Elhunyt a legendás amerikai zeneszerző New Orleans zenei életének kiemelkedő alakja volt.
Talán megölni akarták a bokor mélyébe dobott csecsemőt a szülei, de egy kutya megmentette az életét videó Egy kutya talált rá a haldokló újszülöttre, akit egy járda melletti sövénybe dobtak a szülei. A Jack Russell fajtájú kutya, Macho sétáltatás közben rángatta be nyugdíjas gazdáját egy szentpétervári park sűrű sövénybe. Az állat tulajdonosa először nem értette, mitől vadult meg ennyire kedvence, de aztán észrevette a magára hagyott újszülöttet a bokor aljában.
Kulcsár Edina királynőként ragyogott - Talpig aranyba öltözött a szépségversenyen Kulcsár Edina aranyszínű ruhában jelent meg a Magyarország Szépe döntőjében.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Horoszkóp: Június 24., Hétfő Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!
Lakásán válogatja a gidákat Szikora Róbert Az egynapos, kérészéletű gidákat leszámítva immár a 25. táncoslány csatlakozott Szikora Róberthez. Az R-Góban 1983-tól táncolnak gidák.
Szűcs Judith: Kilenc év jegyesség után férjhez megyek A diszkódíva fehér ruhában szeretné kimondani a boldogító igent vállalkozó szerelmének. Judith szerint hatvan felett sem késő megélni az igazi boldogságot.
Ezek voltak Farrah Fawcett utolsó szavai - Szívszorító, mit mondott a halála előtt A Charlie angyalai szőke szépsége ezekkel a szavakkal búcsúzott.
Napszúrás vagy hőguta? Baljós tünetek, amikkel azonnal fordulj orvoshoz Mik a tünetek, és mikor kell orvoshoz vinni a gyereket?