Szándékosan elsüllyesztenek egy Boeing 747-est, víz alatti látványosság lesz belőle

Különleges kalandparkot létesítenek Bahreinben, amelynek fő attrakciója egy elsüllyesztett Boeing 747-es lesz. A repülőt már a helyére úsztatták.

2019. június 12. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Év vége felé ismét repülhetnek a Boeing 737 MAX-ok Leghamarabb csak 2019 végén kaphat ismét zöld utat a hatóságoktól a 737 MAX, hogy repüljön erről maga a Boeing vezérigazgatója beszélt.

Gyorsan elfelejtik az emberek a Boeing halálos baleseteit A UBS elemzése szerint a Boeing 737 Max gépek két halálos balesete miatt kialakult stigma hamarosan el fog tűnni, alig lesz hatása a repülőgéppel utazók repülési szokásaira. A Boeing 737 Max...
Egymilliárd dolláros szerződéstől esik el a Boeing Azerbajdzsánban Nem bízik a katasztrófákat okozó 737 MAX-ban az AZAL légitársaság.
Egy hónap múlva repülhet a Boeing botrányos gépe Június végére megkaphatja az amerikai hatóságok engedélyét a Boeing 737 Max típusú gépe, melyet több végzetes baleset után vontak ki a forgalomból - értesült a Reuters. Ezzel akár már a nyári...
Bevallotta a Boeing, miért nem tudták megmenteni a pilóták a 737 MAX-ot és az utasok életét Kiderült, nem véletlenül nem sikerült a pilótáknak visszanyerniük a márciusban lezuhant Boeing 737 MAX típusú repülőgép felett az irányítást.

Kiszivárgott, mit találtak a lezuhant Boeing 737 MAX 8 feketedobozában Újabb információ látott napvilágot arról, miért zuhanhatott le márciusban az etióp légitársaság egyik Boeing 737 MAX 8-as gépe.
Van egy kis baj a Boeing 737 Max szimulátoraival: nem mindig működnek Ezeken a szimulátorokon gyakorolhatnák be a pilóták, hogyan menthetnék meg a gépüket a lezuhanástól, ha elromlik a robotpilóta. Már ha a szimulátor képes lenne szimulálni ezt.
Befejezték a szoftverfrissítést a Boeing botránygépén Befejezte a vitatott 737 MAX típusú repülőgépek szoftverjének frissítését - jelentette be a Boeing repülőgépgyár. A chicagói székhelyű repülőgépgyár közölte azt is, hogy a szövetségi légügyi hatóság.....
Hiába kérték a pilóták a Boeinget, hogy javítsa ki a 737 MAX-gépek hibáját Nem sokkal azt követően, hogy tavaly októberben Indonéziában lezuhant egy Boeing 737 MAX utasszállító, az American Airlines pilótái azt kérték a gyártótól, gyorsan javítsa ki a gép biztonságát rontó ...
Drake vett magának egy Boeing 767-et, és ez lesz a magángépe Amikor annyi pénzed van, hogy már fogalmad sincs, mit csinálj vele. Vagy amikor már fogalmad sincs, hogy mit csinálsz.
Bahrein óta először nem a Mercedesé az első rajtkocka A pole-I ból Sebastian Vettel rajtolhat, mellőle a címvédő és listavezető Hamilton. Leclerc a harmadikról, Bottas csak a hatodikról vág neki a 70 körös viadalnak.