Így keresi a rendőrség a hajóbaleset további utasait videók

A déli országhatárig tart a kutatás, koreai szakemberek is részt vesznek benne.

2019. június 12. 18:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Hír: Kúriai döntés: kegyelemdöfés a devizaadósoknak A Kúria mai döntése meg akarja adni a devizahiteles perekben a kegyelemdöfést, mivel a testület cinikusan úgy döntött, hogy az árfolyamváltozást egyetlen szakértőnek, kereskedelmi banknak sem kellett előre látnia, viszont az adósnak igen.
Kivizsgálják, jutott-e mérgező anyag a társasházba, amelynek pincéjében vegyi anyagot tároltak A rákkeltő anyagokat tavaly ősszel vitték el a pincéből.
Szcientológusok tűzközelben? Ha az ajtón kirúgják őket, az ablakon másznak vissza, és próbálnak kormányközeli emberek kegyeibe férkőzni szcientológus vállalkozások vezetői tudhatjuk meg a ma megjelent HVG-ből.
Rétvári: a nemzeti identitást is erősítik a Csodaszarvas táborok A nemzeti identitást is erősítik a Csodaszarvas táborok, amelyek újdonságként jelennek meg az oktatásban a nyári szünetben; a kéthetes, ingyenes táborokban idén 83 200 diák vesz részt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön Balassagyarmaton
A legkevésbé használhatatlan figurára szavazok Megnéztük a most indult főpolgármester-jelölti előválasztást. Szorosnak ígérkezik a verseny: a DK-t vagy utálják, vagy szeretik, középüt nincs. A Momentum jelöltjét alig ismerik, de szavaznak rá.
Megkezdődött az uniós állam- és kormányfők találkozója Brüsszelben Megkezdődött az európai uniós tagországok vezetőinek kétnapos csúcstalálkozója csütörtök délután Brüsszelben, a fő téma az EU-s tisztújítás, szakértők szerint azonban nincs sok esély arra, hogy már a mostani ülésen kompromisszum szülessen

Top hírek:
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán
Itt a figyelmeztetés: viharos lesz a csütörtök is A zivatarok szerda éjszakára mérséklődnek, de teljesen legfeljebb csak rövid időre szűnnek meg. Csütörtök reggel, délelőtt még csak néhol, ezt követően azonban ismét sok helyen kell számítani zivatarokra, főként az ország keleti felében közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Jövőre is lesz nemzeti konzultáció, Rogán Antal megígérte Kiegészítik a családvédelmi akciótervet.
Marabu FékNyúz: Előválasztás
Kúria-Alkotmánybíróság 3-3: alaptörvény-ellenes a Fideszt elmarasztaló Kúria-végzés Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében.
Kormányinfó: Akár milliárdokat is fordíthat a kormány szúnyoggyérítésre Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Kormányinfón tájékoztatja az országot: 4500 ember hagyta el a közigazgatást, ez gondot okoz a Kormányablakok működésében. Akár egymilliárd forint is elmehet szúnyoggyérítésre. Gulyás szerint nem lehet atomenergia nélkül szén-dioxid-kibocsátást csökkenteni.