A bitcoinnak nagyobb a károsanyag-kibocsátása, mint Jordániának

Évente 22-23 millió tonna szén-dioxid kibocsátásával jár a bitcoinbányászat.

2019. június 12. 18:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Kigyulladhatnak a régi MacBook Prók, visszahívja őket az Apple Ingyen kicseréli bizonyos típusú MacBook Prókban az akkumulátort az Apple, hogy ezzel előzzön meg egy esetleges tüzet. Mutatjuk, mely gépekről van szó.
Nehogy bedőljön neki: átverés terjed a Google Naptárban Újfajta módját találták ki a csalók annak, hogy érzékeny adatokat szerezzenek meg a felhasználóktól.
Bekerült egy új gomb a mobilos YouTube-ba, de nem használhatja mindenki Egyelőre csak Indiában elérhető az az új funkció, amivel jóval könnyebben lehet majd elolvasni a hozzászólásokat a YouTube androidos változatában.
Régóta várt új funkciót tesztel a Google a mobilos keresőjében A Google keresőjének androidos béta-applikációjában egy új gomb jelent meg, amivel megoszthatjuk másokkal a saját keresésünket.
Fontos alkotóelem hiányozhat a Galaxy Note10-ből Nemrég kikerült a netre egy kép, amin állítólag a Galaxy Note10 képernyővédője szerepel, és ez jóval többet árulhat a telefonról, mint elsőre gondolnánk.
Elvinné a gyártás egy részét Kínából az Apple, már keresik az új helyszínt Az Apple számára az elmúlt évek (gazdasági) sikereihez nagyban hozzájárult az, hogy Kínában gyártatták a készülékeiket, ez azonban a jövőben változhat.

A bitcoin annyira szennyez, mint egy egész ország A bitcoin a számítógépek akkora teljesítményét veszi igénybe, olyan mennyiségű energiát használ fel, hogy szén-dioxid-kibocsátása nagyobb, mint Jordániának - állapította meg egy német tanulmány. A....

Top hírek:
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
A Himalája felé fordították a hidegháborús kémműholdakat, és valami nagyon nyugtalanítót vettek észre Sokkal gyorsabban olvadnak a Himalája gleccserei, mint azt a kutatók eddig sejtették. Az 1975-ben mért jég mennyiségének ma már csupán 72 százaléka látható. A szakemberek szerint katasztrófa készülődik.
Itt a technológia, amivel 13-14 percbe telik feltölteni az óriási, 4000 mAh-es aksit Nem kis bravúrt sikerült véghez vinnie a kínai Vivónak: olyan megoldással álltak elő, ami percek alatt tölt maximális kapacitásra még egy átlagosnál is nagyobb aksit.
20 nagy hatótávú új repülőt rendelt be a Wizz Air, 8 órás utakat is mehetnek majd A Wizz Air a párizsi légiexpón szándéknyilatkozatot írt alá az Airbus képviselőivel, melyben rögzítik, hogy a vállalat élni fog a 20 darab Airbus A321XLR repülőgép megvásárlására vonatkozó opciójával. Így az eddigieknél messzebbi várásokba is repülhet majd a fapados légitársaság.
Furcsa módszerrel igazoltatja a felhasználókat az Instagram, a magyarokat is ellenőrzik Az Instagram és a Facebook is bekért korábban fényképet a felhasználóktól, hogy igazolni tudja őket, most azonban másra is kíváncsiak lettek az üzemeltetők.
Életet mentett az Apple barátkereső szolgáltatása Nem csak a szív zavarát érzékelő okosórák életmentők egy-egy veszélyes szituációban. Most az Apple Find My Friends szolgáltatásáról érkezett egy érdekes esetbeszámoló.