Csudai Sándor nyerte az idei Hemző-díjat

Háborús tudósításokkal, képriportokkal, utcai fotó- és drónfelvételekkel győzte meg a zsűrit az Origo munkatársa.

2019. június 12. 18:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez itt Magyarország, a fesztiváloktól a függőkig Csudai Sándor az idei Hemző-díj nyertese, fotózta a bulinyarakat, a főváros látképeit, de az erdőben felépülő drogfüggőket is.

Origo: Szilágyi György nem mondott igazat a parlamentben A politikus azt állította, hogy az Országgyűlés fizette neki a riói nyári olimpián való részvételt.
Az Origo és a TV2 pert vesztett Márki-Zayék bábacégével szemben A Tényekben a vesztes per után is bemondták, hogy a Te Szülésed Kft. csak a bevételei felét vallotta be.
Öt év börtönt kap, aki mobilon internetezik Internet nélküli okostelefonokat gyárt Észak-Korea. A készülékekkel lehet telefonálni, zenét hallgatni, de még néhány egyszerű játék is fel van telepítve, amivel el lehet ütni az időt. Azonban a nemze...

Lesújtó körülmények uralkodnak a Central Médiában Az Origo értesülései szerint a romló üzleti teljesítmény, az egyetlen év alatt egyhatodára zsugorodott adózás előtti eredmény, az eladósodás 12 milliárdos Unicredit-hitel harapófogóba fogta Varga Zo...
Origo: A Fidesz-KDNP a szavazókörök 99,59 százalékát megnyerte 10 277 szavazókörből 10 235-ben kapták meg a legtöbb voksot.
Ami a Jobbiknál gáz, az a fideszeseknél említést sem ér Az origo azzal támadja a Jobbik elnökét, hogy náci dresszben pózolt. Egy fideszes sztárszakértőnél ugyanez nem volt baj.
Origo: félretették a csúcsjelölteket Nem automatikusan ők a jelöltek az Európai Bizottság elnöki posztjára.
Origo: Brüsszel továbbra is migránsokkal árasztaná el Európát Továbbra is napirenden van a kötelező kvóta, a migránskártyák és a migránsvízum kiterjesztése.