Munkavégzés miatt több útszakaszon torlódások lehetnek

Torlódások elsősorben a gyorsforgalmi utakon várhatók.

2019. június 12. 19:50

A cikk folytatása...Friss hírek
TOP7 praktika, amivel spórolhat a konyhában Ha a megszokott konyhai szokások közül csak párat elfelejt, a pénztárcája is kövérebb marad. Látszólag bagatell dolgok ezek, mégis sokat számítanak a rezsiköltségekben.
Salman Rushdie megírta, mit üzen a mai világnak Kurt Vonnegut 50 éves regénye, Az ötös számú vágóhíd Nem csak azt, hogy így megy ez.
Célfotós befutó után próbálta meg lerúgni riválisát a motorról Elszabadultak az indulatok a brit Superbike-bajnokság szombati futamán.
Az újonnan megválasztott indiai parlamenti képviselők 43 százaléka ellen folyik büntetőeljárás Az eljárás alá vont új képviselők több mint negyedét emberöléssel, emberölési kísérlettel, illetve nemi erőszakkal gyanúsítják.
A világ egyik legzordabb részének is megvan a szépsége A Mojave-sivatagban lévő, megközelítőleg 13,5 ezer négyzetkilométernyi park Észak-Amerika legforróbb területe, szélsőséges éghajlata ellenére mégis számos növény- és állatfaj otthona.
Több mint félmillió dollárért kelt el A fajok eredete Egy titokzatos vevő fizetett az első kiadásért.

Top hírek:
LM24 ÉLŐ: Még semmi sem dőlt el Nyolcvanhetedik alkalommal is nekivágnak az egynapos száguldásnak Le Mans-ban: a Formula.hu-n a szokásokhoz híven 24 órán át élő szöveges közvetítést olvashattok a világ legnagyobb autóversenyéről!
Nem váltották valóra a nyugdíjasok Kósa Lajos álmát De így is a korábbinál többen vállalnak munkát.
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
37 éve ezen a napon írt futballtörténelmet a magyar válogatott El Salvador ellen
Ha Quentin Tarantinón múlik, horrorisztikus lesz az új Star Trek Korhatáros forgatókönyv készült az új filmhez.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon