Szíria nem enged be egy vegyifegyver-vizsgáló csoportot

A Vegyifegyver-tilalmi Szervezet tagállamai tavaly megszavazták az ún. Vizsgáló és Azonosító Csoport létrehozását, amit Moszkva és Damaszkusz ellenezett.

2019. június 12. 20:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Macron: Európának stratégiai párbeszédet kell folytatnia Oroszországgal Hiba lenne hagyni, hogy Moszkva Kína felé forduljon hangoztatta Macron.

Lavrov: Washington és Moszkva együtt lépjen föl az atomháború ellen Az orosz és az amerikai elnöknek közös nyilatkozatban kell elfogadhatatlanná nyilvánítania a nukleáris háborút - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kedden egy moszkvai nemzetközi t...
Moszkva kész együttműködni Moldova új kormányával Oroszország kész együttműködni Moldova új koalíciós kormányával - közölte kedden a moszkvai külügyminisztérium
Orbán Viktor sajtóellenes szövegével szemben csak a professzionalizmus segít Az újságíró maradjon a kaptafánál, még ha a hatalom tűzvonalába is kerül mondja a legrégebbi szakmai szervezet, a Nemzetközi Sajtóintézet elnöke, Markus Spillmann.
Vízügy: estére csökkenhet a Duna vízszintje Budapestnél A szlovák vízügyi szervezet szombat hajnalban végrehajtott vízvisszatartási intézkedése eredményeként a vízszintcsökkenés várhatóan az esti órákban éri el Budapestet - közölte az Országos Vízügyi ...
Putyin: Moszkva nem zárkózik el a tárgyalástól Kijevvel Oroszország nem zárkózik el a tárgyalástól Ukrajnával - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum plenáris pódiumbeszélgetésén

Civil szervezet terjesztett drogot a Balatonnál Bűnmegelőzési céllal alakultak, pár év múlva már kábítószert terítettek a déli parton.
Még Milos Zeman is bírálja, hogy Moszkva veteránoknak akarja nyilvánítani Csehszlovákia orosz megszállóit A cseh elnök június 13-ra a hivatalába kérette a prágai orosz nagykövetet, hogy magyarázatot kérjen tőle az oroszok törvényjavaslatára, pedig amúgy nagy barátja Putyinnak.
Jó a szívnek, energiát ad, és a memóriát is javítja: miben van a legtöbb B-vitamin? A B12-vitamin rendkívül fontos a szervezet egészséges működéséhez. Ezek a leggyakoribb okok, melyek miatt érdemes odafigyelni a rendszeres bevitelére.
Pártoknak szervez képzést az Állami Számvevőszék A napokban tesztet küldenek a költségvetési támogatásban részesülő pártoknak.
Ez az autó vizsgázott jelesre a törésteszteken Az Euro NCAP közzétette legfrissebb töréstesztjei eredményét. A 2019-es évben eddig tizenhárom modell átfogó vizsgálatát végezte el a független szervezet, és ami jó hír az autósok még inkább a közlek...
Idén is szervez jótékony célú árverést a Csopaki művésztelep Az idén huszonkettedik alkalommal szervezés alatt álló tíznapos táborban sikeres alkotókat próbálnak nevelni.